Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κάλεσμα Δημήτρη Πιπεργιά για στήριξη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ συν έναν "αντάρτη"

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010, 12:39
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Κρίσιμη είναι η μάχη της Κυριακής 14 Νοεμβρίου και προκειμένου να υπάρξει συσπείρωση επιστρατεύτηκαν τα στελέχη στο Νομό. Σε αυτή τη μάχη, που θα κρίνει την έκβαση του "πολέμου" μπήκε και ο πρώην βουλευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Πιπεργιάς Δημήτρης. Καλεί σε στήριξη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο και στους δήμους, μεταξύ των οποίων και του "αντάρτη" κ. Παπαναστασίου.

Στη δήλωσή του αναφέρει:

«Στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής 14 Νοεμβρίου οι πολίτες του νομού Εύβοιας καλούνται να επιλέξουν την ηγεσία και τους συνδυασμούς των στελεχών που θα αναλάβουν την ευθύνη για την αποκέντρωση και την ισόρροπη ανάπτυξη στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τους περισσότερους Δήμους του νομού. Καλούνται να επιλέξουν τους ικανότερους που μπορούν να φέρουν σε πέρας το τεράστιο εγχείρημα του «Καλλικράτη».

Με επίγνωση των προβλημάτων που υπάρχουν στους πολίτες, το νομό και γενικότερα τη χώρα, καλώ τους πολιτικούς μου φίλους να εντείνουν τις προσπάθειες και να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την επικράτηση των Δημοκρατικών-Προοδευτικών συνδυασμών στην περιφέρεια και τους δήμους της Εύβοιας.

Είμαι αισιόδοξος ότι ο αγώνας μας, αγώνας για τη διεύρυνση της Δημοκρατίας, με ουσιαστική αποκέντρωση στους νέους Δήμους και την Περιφέρεια, αγώνας για την ισόρροπη ανάπτυξη θα είναι νικηφόρος. Πρέπει να εμπιστευθούμε όσους πίστεψαν και πάλεψαν για την καθιέρωση των νέων βιώσιμων αυτοδιοίκητων θεσμών γιατί ξέρουν, θέλουν και μπορούν να τους υπηρετήσουν καλύτερα.

Στην κρισιμότητα των εκλογών πρέπει να δράσουμε με υπευθυνότητα, να ξεπεράσουμε πικρίες και αντιπαλότητες που προέκυψαν από την αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου 2010. Ο αγώνας για Δημοκρατία, Αποκέντρωση και Ανάπτυξη χρειάζεται τον Κλέαρχο Περγαντά και τους συνεργάτες του στο τιμόνι της περιφέρειας, τη Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας και τον Χρήστο Παγώνη στη Χαλκίδα, τη Μεσσαπιακή-Παραδίρφυα Συνεργασία και το Γιάννη Μπουροδήμο στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων τη Νέα Πορεία και τον Ηλία Πετσή στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και τους Πολίτες της Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Όλοι μαζί μπορούμε να εκλέξουμε ηγεσίες στη περιφέρεια και τους Δήμους της Εύβοιας που να ανταποκριθούν τόσο στις προσδοκίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών όσο και τις ανάγκες της διοικητικής μεταρρύθμισης της χώρας. Αποτελεί καθήκον μας και θα το επιτελέσουμε.»

Σχετικά θέματα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.