Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ανανέωσαν την εντολή τους οι πολίτες της Κύμης στον Δημήτρη Θωμά

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010, 15:08
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Σε συγκέντρωση στην πλατεία της Κύμης μίλησε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέοι Ορίζοντες" κ. Θωμάς Δημήτρης. Ο κ. Θωμάς κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν συγκρίνοντας «το έργο που παρήγαγαν οι δύο συνδυασμοί, την αποτελεσματικότητα και το ήθος που επέδειξαν στο παρελθόν αλλά και το πρόγραμμά τους για το μέλλον».

Στη συνέχεια παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματός του, ενώ στο τέλος της ομιλίας του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου κάλεσε για ακόμη μία φορά τον πρώην Δήμαρχο Κονιστρών "να ανακοινώσει, ως οφείλει, το όνομα του αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που εκλεγεί ο συνδυασμός του, έως ότου λήξει η δικαστική εκκρεμότητα που εκκρεμεί εις βάρος του."

Ο Δημήτρης Θωμάς έκλεισε την ομιλία του εκφράζοντας την πεποίθησή του για την τελική επικράτηση επισημαίνοντας ότι: "η ψήφος της Κυριακής είναι ψήφος ευθύνης και προοπτικής για το παρόν και το μέλλον του νέου διευρυμένου δήμου. Ευχαρίστησε όλους τους πολίτες του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου για το υψηλό ποσοστό της προηγούμενης Κυριακής, ένα πρωτοφανές γεγονός για ανεξάρτητο συνδυασμό".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.