Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο πρώτος του Παπανδρέου και η Ντόρα δίνουν ψήφο στον Χειμάρα

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010, 11:51
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Σε δήλωση στήριξης του κ. Θανάση Χειμάρα προχώρησε ο πρώτος σε σταυρούς, υποψήφιος του συνδυασμού του κ. Νίκου Παπανδρέου στην Εύβοια κ. Αγραφιώτης Θανάσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Αλιβερίου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "η απόφασή μου αυτή αποτελεί τόσο συνέχεια της μακρόχρονης πορείας στην τοπική αυτοδιοίκηση όντας προσκείμενος στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και προσωπική επιλογή συμπόρευσης με τον συνδυασμό που θεωρεί ικανό και αξιόπιστο, ώστε να ανταποκριθεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, στην πραγμάτωση του απαιτητικού προγράμματος που αφορά στην ταχεία και επιβεβλημένη ανάπτυξη της περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας".

Πυρετωδώς συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων λίγο πριν κοπεί το νήμα του τερματισμού. Στη μάχη των περιφερειακών εκλογών μπήκε και η κα Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας, όπου επαναβεβαίωσε τη στήριξή της στο πρόσωπό του κ. Θανάση Χειμάρα.

Η κα Μποκογιάννη ανέφερε: «Ο Θανάσης Χειμάρας είναι ένας πετυχημένος Νομάρχης, ένας Νομάρχης που έχει αποδείξει ότι γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου, με εξαιρετικούς Αντιπεριφερειάρχες. Εγώ έχω ιδίαν άποψη για τον κ. Κοντογεώργο υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, αλλά και για όλους τους άλλους. Πιστεύω ότι ο λαός της Φθιώτιδας αλλά και της ευρύτερης Στερεάς Ελλάδας θα δικαιώσει τις προσπάθειες του Θανάση Χειμάρα και θα δώσει μια ευκαιρία σε μια νέα μεγάλη Περιφέρεια να διοικηθεί και διεκδικητικά, αλλά και σοβαρά και υπεύθυνα».

Σχετικό θέμα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.