Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Τον Παπαναστασίου στηρίζει ο Δήμαρχος Δυστίων

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010, 12:59
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Με μήνυμά του ο δήμαρχος Δυστίων κ. Μαστροκώστας Κώστας προς τους δημότες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου εκφράζει τη στήριξή του στον υποψήφιο κ. Παπαναστασίου Δημήτρη και παράλληλα καλεί τους ψηφοφόρους να πράξουν το ίδιο την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Ο κ. Μαστροκώστας στο μήνυμά του υπογραμμίζει τα εξής: "Ως απερχόμενος Δήμαρχος Δυστίων υπηρετώντας 8 χρόνια με την ιδιότητα αυτή και αφημένος πλέον στην κρίση σας, συναισθανόμενος περισσότερο την ευθύνη για το αύριο όλης της περιοχής έστω και την τελευταία ώρα, απευθύνω από ψυχής το μήνυμα:

Ευχαριστώ για ό,τι μου δώσατε! Αντλώντας από την εμπειρία της θητείας μου και μόνο, χωρίς κανένα όφελος, σας καλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαναστασίου "Πολίτες της Αυτοδιοίκησης" στις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010.

Πρέπει να παρέμβουμε μαχητικά για να αλλάξουμε την κοινωνική συνείδηση. Τα λάθη του παρελθόντος βαραίνουν την μνήμη και διαιωνίζουν την εχθρότητα και τον διχασμό των τοπικών κοινωνιών. Είναι ώρα να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Να ξεπεράσουμε αναστολές και αγκυλώσεις και ενωμένοι να βαδίσουμε στον δρόμο της προκοπής και της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

Ζητώ να γίνουμε αρωγοί της προσπάθειας όλοι. Επιμένω γιατί θέλω να είμαι ευσυνείδητος. Χωρίς στιβαρές ικανότητες & αρετές δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο νέος Δήμος. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει οι ψηφοφόροι του Δήμου να δείξουν έλλειψη επίγνωσης της κρίσιμης- μεταιχμιακής κατάστασης.

Ο κόσμος πρέπει να καταδικάσει αυτούς που κινούνται με ακόρεστη βουλιμία για εξουσία, με θηριώδη ροπή αυτοπροβολής, επίδειξη λαμπρότητας, και επικίνδυνο καθωσπρεπισμό.

Μακριά από υποσχεσιολογίες και μυθοπλασίες. Η πραγματικότητα απαιτεί σοβαρότητα, σεμνότητα, δουλειά. Ελπίζω σε ένα σαρωτικό ρεύμα-αντίσταση του κόσμου".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.