Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Θωμάς προς Παπαναστασίου: "Στο βωμό της νίκης θυσιάζεις την τελευταία ικμάδα πολιτικής αξιοσύνης"

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010, 12:50
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Προφάσεις είναι τα περί αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς που επικαλείται ο κ. Παπαναστασίου Δημήτρης για την ακύρωση της ομιλίας του σύμφωνα με τον συνυποψήφιό του κ. Δημήτρη Θωμά.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέοι Ορίζοντες" μετά την ανακοίνωση του συνδυασμού "Πολίτες της Αυτοδιοίκησης" με την οποία κατηγορούσαν τον κ. Θωμά, ότι μετέρχεται απαράδεκτες μεθόδους με σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Παπαναστασίου, δίνει την εξής απάντηση:

"Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης» Δημήτρης Παπαναστασίου, ακυρώνει την προγραμματισμένη του ομιλία στην Κύμη, προφασιζόμενος αντιδεοντολογική συμπεριφορά εκ μέρους του επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες», Δημήτρη Θωμά.

Επιπρόσθετα αναφέρεται σε προεκλογικές προκλήσεις και τραμπουκισμούς εκ μέρους του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες», ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για έκνομες ενέργειες εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία.

  • Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαναστασίου καταφέρεται -και μάλιστα εγγράφως- ενάντια σε εργαζόμενους.
  • Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια.
  • Δεν είναι η πρώτη φορά που θεωρεί «τραμπούκους» τους κατοίκους της Κύμης.
  • Δεν είναι η πρώτη φορά που λασπολογεί.

Οι ενέργειές μας σε κάθε έκφανση της προεκλογικής μας εκστρατείας είναι σύννομες κι αυτό αποδεικνύεται και από την διοργάνωση της ομιλίας μας στην Κύμη, που άλλωστε προγραμματίστηκε στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Αλιβέρι. Υπενθυμίζουμε μάλιστα στον κ. Παπαναστασίου ότι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τρεις παράλληλες ομιλίες στο Αλιβέρι.

Στον αντίποδα των ενεργειών μας, στέκεται η λασπολογία και το περισσό θράσος που διαθέτει και εκτοξεύει ο τέως Δήμαρχος Κονιστρών κ. Παπαναστασίου, που επιβεβαιώνει όμως ότι διακατέχεται από πανικό και στο βωμό της επιθυμητής γι αυτόν νίκης θυσιάζει και την τελευταία ικμάδα πολιτικής αξιοσύνης και επιστρατεύει κάθε μέσο, νόμιμο ή παράνομο, ηθικό ή ανήθικο, προκειμένου να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες τις προσωπικές του και των άμεσων συνεργατών του."

Σχετικό θέμα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.