Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Οικολόγοι Πράσινοι: "...βρισκόμαστε σε αδυναμία να στηρίξουμε κάποιο Αυτοδιοικητικό σχήμα για το Β γύρο των εκλογών"

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010, 14:47
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι Εύβοιας για τα τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου συμμετείχαν συμπορευόμενοι με κινήσεις πολιτών τόσο στην περιφέρεια όσο και στο δήμο Χαλκιδέων με τους συνδυασμούς "Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς" και "Πολιτεία Ευρίπου".

Εκφράζουν, επίσης, τα συγχαρητήριά τους στις κινήσεις αυτές των πολιτών οι οποίες πλέον θα εκπροσωπούνται στο Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο αντίστοιχα και ευχαριστούν τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν την προσπάθεια αυτή.

Όπως αναφέρουν μέσα από την "πρωτοφανή και εντεινόμενη επίθεση που δέχτηκαν σε όλα τα επίπεδα της ζωής και της αξιοπρέπειάς τους έδωσαν ένα άνισο αλλά ωραίο αγώνα στον κατ'εξοχήν θεσμό του πολίτη, την Αυτοδιοίκηση".

Δηλώνουν αντίθετοι στην ύπαρξη επαναληπτικών εκλογών που αλλοιώνουν τη θέληση των πολιτών και ανακηρύσσουν ψεύτικες πλειοψηφίες αλλοιώνοντας την ουσία της δημοκρατίας που είναι η σύγκλιση, η συναίνεση και η δημιουργική συνεργασία.

Κάτω από αυτό το πρίσμα δηλώνουν: "...βρισκόμαστε σε αδυναμία να στηρίξουμε κάποιο Αυτοδιοικητικό σχήμα για το Β γύρο των εκλογών. Ο στενός κομματικός τους εναγκαλισμός και χαρακτήρας αλλά κυρίως η συμπεριφορά των επικεφαλής τους σαν διαχειριστές και τροχονόμοι συμφερόντων στα αξιώματα που βρίσκονται τώρα δεν μας πείθουν για κάτι καλό στα νέα τους διευρυμένα καθήκοντα".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.