Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κώστας Ρουσόπουλος: "Η ψήφος σας βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη"

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010, 11:59
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει τον αγώνα αταλάντευτα με γνώμονα την πεποίθηση, ότι στην πολιτική πρέπει να υπάρχει και ηθική, δίνει ο κ. Ρουσόπουλος Κώστας.

Ευχαριστώντας όλους εκείνους που τον τίμησαν δεσμεύεται ότι θα ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που του έδειξαν και θα πορευτούν μαζί, γιατί "στην εποχή της πολιτικής απαξιώσης πρέπει να υπερισχύσουν οι άνθρωποι".

Η γραπτή δήλωση του κ, Ρουσόπουλου έχει ως εξής: "Κοιτώντας στα μάτια έναν-έναν και μία-μία από εσάς τους 1406 πού με τιμήσατε, εκλέγοντας με για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία, νοιώθω συγκίνηση γιατί γνωρίζω και γνωρίζετε άριστα, ότι η ψήφος αυτή είναι απόλυτα προσωπική και βασίζεται σε μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης πού οικοδομήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Επειδή πάντα πίστευα και πιστεύω ότι στην πολιτική πρέπει να υπάρχει και ηθική, υπόσχομαι να συνεχίσω τον αγώνα αταλάντευτα, πάνω στις ίδιες αυτές ηθικές αξίες, ειδικότερα σήμερα που ζούμε στην εποχή της πολιτικής απαξίωσης, αλλά που μέσα από την οποία πρέπει να υπερισχύσουν οι άνθρωποι. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!"

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.