Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κώστας Μιχαήλ: "Απεγκλωβιστείτε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ"

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010, 11:44
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Συνεχίζονται οι δηλώσεις των συνδυασμών που έχουν το ρόλο του "ρυθμιστή" στο δεύτερο γύρο των εκλογών, προκειμένου να δώσουν συγκεκριμένο μήνυμα οι ψηφοφόροι.

Στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" κ. Μιχαήλ με ανακοίνωσή του σχολιάζει το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών, λέγοντας, ότι δίνουν δύναμη και αισιοδοξία στην παράταξή τους και στέλνει το μήνυμα της καταδίκης της πολιτικής που ασκείται.

Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να "ψηφίσουν ξανά «Λαϊκή Συσπείρωση», άκυρο και λευκό, να απεγκλωβιστούν ακόμη μεγαλύτερα τμήματα των λαϊκών στρωμάτων από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, να χάσουν και άλλους ψήφους στο δεύτερο γύρο".

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Στις 7 του Νοέμβρη δόθηκε μια σκληρή πολιτική μάχη. Τα αποτελέσματα της μάχης αυτής, γεμίζουν τη "Λαϊκή Συσπείρωση" δύναμη και αισιοδοξία, για αποδοχή των θέσεων της από ακόμα περισσότερες λαϊκές οικογένειες.

Το ψηφοδέλτιο που συγκρότησε το ΚΚΕ πανελλαδικά στις περιφέρειες και στους δήμους, μαζί με άλλους αγωνιστές που συμπορευτήκαμε στους αγώνες, σημείωσε μεγάλη ανοδική πορεία παντού σε ψήφους και ποσοστά.

Το εκλογικό αποτέλεσμα περικλείει καταδίκη της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ με σημαντική μείωση της δύναμης του. Ενώ η ΝΔ δεν μπόρεσε να πείσει το λαό ότι αποτελεί δύναμη φιλολαϊκής αντιπολίτευσης.

Χαιρετάμε και ευχαριστούμε όλους εκείνους και εκείνες που ψήφισαν τα ψηφοδέλτια που στήριξε το ΚΚΕ, και ιδιαίτερα εκείνους που για πρώτη φορά έδωσαν τη ψήφο τους Θεωρούμε ότι συνέβαλαν αποφασιστικά σ' αυτό το θετικό πολιτικό μήνυμα που περικλείει η εκλογική μάχη.

Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι δεν αρκεί να αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι. Η σημαντική αύξηση των ψήφων μας γεμίζει νέες ευθύνες και υποχρεώσεις.

Κατανοούμαι ότι μεγαλώνει η απαίτηση απέναντι μας να ανταποκριθούμε στη εργατική λαϊκή συσπείρωση και πάλη, να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια και διάθεση για αγώνα ευρύτερων λαϊκών μαζών

Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να πολεμήσουμε αδυναμίες, ακόμα και αδυναμίες που έχουμε προκειμένου να κάνουμε το κυριότερο: Να συμβάλουμε στη λαϊκή ενότητα, στη συσπείρωση, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού για να αποτρέψουμε τα χειρότερα αλλά και για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για να χειραφετηθούν λαϊκές να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας, με το λαό στην εξουσία..

Για ότι αφορά τις επαναληπτικές εκλογές στις 14 Νοέμβρη, εμείς είμαστε καθαροί, το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Καμιά ψήφος υπέρ των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ. Ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΝΔ θέλουν και μπορούν να αλλάξουν.

Η συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων, σε αντίθεση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε ριζική αντίθεση με τη βαρβαρότητα του μνημονίου, τις επιλογές του ΔΝΤ και της ΕΕ. Με στόχο ένα μνημόνιο διαρκείας, πρέπει να διευρυνθεί και στο δεύτερο γύρο.

Καλούμε τους εργαζόμενους και γενικά όλο το λαό του δήμου μας στο δεύτερο γύρο να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα το βήμα που έκανε στον πρώτο γύρο και να ψηφίσει ξανά «Λαϊκή Συσπείρωση», άκυρο και λευκό, να απεγκλωβιστούν ακόμη μεγαλύτερα τμήματα των λαϊκών στρωμάτων από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, να χάσουν και άλλους ψήφους στο δεύτερο γύρο".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.