Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Θανάσης Ζαφειρίου: "Οι ευθύνες που αναλαμβάνουμε είναι μεγάλες"

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010, 13:40
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Με τους πολίτες του δήμου Καρύστου επικοινωνεί μέσω ανοικτής επιστολής ο κ. Αθανάσιος Ζαφείρης, δημοτικός σύμβουλος Μαρμαρίου με το συνδυασμό "Νέος Δήμος Νέο Ξεκίνημα" δηλώνοντας ότι θα είναι παρών σε οποιαδήποτε μάχη τόσο ο ίδιος όσο και η κα Ξυπόλυτου.

"Τώρα που η αυλαία της προεκλογικής περιόδου έπεσε και έσβησαν τα φώτα της έντασης και της αντιπαράθεσης, τώρα που η δική σας ετυμηγορία ήταν τόσο σαφής και ξεκάθαρη, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσουμε ξανά για να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου για την μεγάλη τιμή να με αναδείξουν πρώτο Σύμβουλο του Δήμου Μαρμαρίου από τον συνδυασμό "Νέος Δήμος Νέο Ξεκίνημα" του Λευτέρη Ραβιόλου, αλλά και όλους όσους με τίμησαν από τα υπόλοιπα γεωγραφικά διαμερίσματα του νέου Δήμου Καρύστου.

Οι συμπατριώτες μας όμως μαζί με την μεγάλη τιμή και την εμπιστοσύνη τους, ανάθεσαν τόσο σε εμένα όσο και στην συνάδελφο Ευδοξία Ξυπόλυτου από τον ίδιο συνδυασμό να σηκώσουμε το βάρος της εκπροσώπησης της πόλη του Μαρμαρίου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιου του νέου Δήμου Καρύστου, μιας και κανένας άλλος δημοτικός σύμβουλος δεν εξελέγει από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας του κ. Μανώλη από το Μαρμάρι.

Οι ευθύνες μεγάλες, αλλά δηλώνουμε ότι έστω και μόνοι μας θα είμαστε κοντά σας, παρόντες σε οποιαδήποτε μάχη, διεκδικητές από την θέση της αντιπολίτευσης που εσείς μας εμπιστευτήκατε .

Με άποψη και θέσεις, στον αγώνα για καλλίτερες μέρες, για την άμεση αντιμετώπιση και λύση όλων των συσσωρευμένων προβλημάτων του Μαρμαρίου και του νέου Δήμου Καρύστου.

Δώσαμε από την αρχή που μπήκαμε σ' αυτή τη μάχη όρκο τιμής πως θα είμαστε καθημερινά δίπλα σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών και ήρθε η ώρα να τιμήσουμε αυτή μας τη δέσμευση.

'Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι δεν είμαστε μιας χρήσης, αλλά ότι θα έχουμε συνέπεια και διάρκεια. Θα είμαστε διαρκώς παρόντες στα μεγάλα και στα μικρά προβλήματα που υπάρχουν, απασχολούν, και ταλανίζουν την περιοχή μας, αλλά και που θα προκύψουν στο μέλλον.

Πιστεύουμε στον αγώνα που αναλάβαμε και δηλώνουμε ότι, με σεμνότητα μεθοδικότητα, εργατικότητα και πάνω απ' όλα ειλικρίνεια, θα πείσουμε όσους δεν μπορέσαμε, ή δεν προλάβαμε να πείσουμε, για τις καλές προθέσεις μας, τις σύγχρονες ιδέες μας, τους στόχους και το όραμα μας για κάτι καινούργιο, ελπιδοφόρο, μακριά από αυτή τη μίζερη και καταθλιπτική πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε καθημερινά και πονάμε.

Σ' αυτή την μάχη, κρίθηκε με την δική σου ψήφο, ποιοί θα είναι οι αυριανοί μας εκπρόσωποι, αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος να αναδείξουν την κοινωνία, να την οργανώσουν στα πλαίσια των νέων δεδομένων του σχεδίου Καλλικράτης, και να δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε όλοι εμείς που ζούμε, και αγωνιούμε για τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, να μην μετανιώσουμε για την επιλογή μας, να μείνουμε και να δημιουργήσουμε σ' αυτόν τον τόπο.

Ας ελπίσουμε, ότι όλοι αυτοί δεν θα διαψεύσουν τις προσδοκίες σας, δεν θα προδώσουν την εμπιστοσύνη με την οποία τους περιβάλλατε, αναδεικνύοντάς τους στο τιμόνι του Δήμου μας.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο που λειτούργησαν τα προηγούμενα χρόνια .

Δεν θα απαξιώσουν, και δεν θα υποβαθμίσουν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Αλλά θα θελήσουν πραγματικά (όχι μόνο στα λόγια) να ανοίξουν το παιγνίδι και αξιοποιήσουν όλους εκείνους που μπορούν και να σκέπτονται και να προτείνουν ιδέες για την οργάνωση και την ανάπτυξη της νότιας Καρυστίας" .


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.