Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δηλώσεις στήριξης του Θανάση Χειμάρα

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010, 12:14
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Προσπάθεια συσπείρωσης επιχειρούν τα κομματικά επιτελεία ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δηλώσεων στήριξης των "μονομάχων".

Στο πλαίσιο αυτό είναι και οι δηλώσεις που έγιναν από τον βουλευτή της ΝΔ κ. Θανάση Γιαννόπουλο στο ραδιοφωνικό σταθμό "FM-1" ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι "...την Κυριακή τόσο οι πολίτες οπαδοί και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των άλλων κομμάτων δεν θα υποκύψουν στις απειλές και τα διλήμματα του πρωθυπουργού και θα υπερψηφίσουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θανάση Χειμάρα. Οι 4 περίπου μονάδες υπέροχης του κ. Περγαντά από τον πρώτο γύρο σε καμία περίπτωση δεν δίνουν νίκη στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και είναι ένα αναστρέψιμο πόστο που θα φανεί το βράδυ της Κυριακής".

Παρόμοια δήλωση έγινε και από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Αβραμόπουλο στη Λιβαδειά, ο οποίος τόνισε: "Μεταφέρω ένα μήνυμα που ξεπερνά τα σύνορα του κόμματος, διότι η δημόσια θητεία του Θανάση Χειμάρα, επιβεβαιώνει ότι ποτέ δεν είδε μικρόψυχα και μικροκομματικά τους συμπολίτες του. Φιλοδοξία του είναι να αφήσει χρήσιμο έργο πίσω του για όλους ανεξαίρετα. Ανοικτή η παράταξή του στα καινούρια ρεύματα, στους καινούριους ανθρώπους, ανοικτή σε κάθε πολίτη σε όποια θέση και αν βρισκόταν μέχρι τώρα. Με αυτό το πνεύμα της ενότητας, που περνά τα όρια της παράταξης και ενώνει την τοπική κοινωνία είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή το βράδυ οι συμπολίτες του, οι συμπατριώτες του από όλη την Στερεά Ελλάδα θα τον έχουν εκλέξει Κυβερνήτη αυτής της Περιφέρειας".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.