Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ευχαριστήρια υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010, 12:32
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Ο Γιάννης Τήνιος δεσμεύεται για την αγωνιστική του παρουσία

Τους ψηφοφόρους που τον τίμησαν ευχαριστεί ο κ. Τήνιος Γιάννη, υποψήφιος με το συνδυασμό "Ρεύμα Ευρίπου" και δεσμεύεται για τη συνεχή παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα με αγωνιστική και διεκδικητική διάθεση.

"Μέσα από την ανάδειξη μου, πρώτον σε ψήφους, με την δημοτική κίνηση 'Ρεύμα Ευρίπου' στην οποία συμμετείχα σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Αναγνωρίζω ότι πρόκειται για μια ψήφο δύσκολη και αποφασιστική, γιατί είναι ψήφος ανιδιοτέλειας,ψήφος προσταγής για αγώνα ενάντια στο κατεστημένο,ενάντια στα συμφέροντα που καταδυναστεύουν όλα αυτά τα χρόνια τους δήμους (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά), ψήφος αλληλεγγύης προς τους πολίτες που σήμερα, λόγω της παγκόσμιας συστημικής και οικονομικής κρίσης, δοκιμάζονται με την ανεργία,τις απολύσεις,την οικονομική ανέχεια, την αβεβαιότητα για το μέλλον των παιδιών τους,την οικολογική καταστροφή που καθημερινά διαπιστώνουμε, είτε με το νερό που πίνουμε και το φαί που τρώμε,είτε με τον αέρα που αναπνέουμε. Η παρουσία μας στον νέο διευρυμένο δήμο Χαλκίδας,με τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργο Βλαχογεώργο αλλά και όλους εμάς που συνδράμαμε σε αυτη την προσπάθεια, θα είναι ανελλιπής, αγωνιστική και διεκδικητική μέσα και έξω από τον δήμο, πάντα σε πνεύμα ισότιμης συνεργασίας, ζύμωσης των προτάσεων, και χωρίς ηγεμονισμούς, με τις προοδευτικές, οικολογικές, ριζοσπαστικές δυνάμεις, τα κινήματα πολιτών και τους περιβαλλοντικούς-πολιτιστικούς συλλόγους. Στόχος μας είναι οι υγιείς δυνάμεις, όλες μαζί, να διαμορφώσουμε ένα μέλλον με αειφορο ανάπτυξη γι'αυτόν τον τόπο και τους πολίτες του".

Θεόδωρος Γιαννούκος: "Η ψήφος σας με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης"

Όλους εκείνους που τον βοήθησαν και τον στήριξαν στον προεκλογικό του αγώνα ευχαριστεί ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλησης Χαλκίδας, υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Ζεμπίλη.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: "Η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου με την ψήφο σας με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης, δύναμη και όρεξη για δουλειά για τις ανάγκες των πολιτών. Η αξιοποίηση της εμπειρίας και της γνώσης είναι απαραίτητη και καταλυτική για τη σωστή διοίκηση και αντιμετώπιση των προβλημάτων. Συνεχίζουμε και προχωράμε δυναμικά δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα σε κάθε γειτονιά του νέου δήμου Χαλκιδέων. Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου με την βοήθεια σας η νίκη θα είναι οριστική και η αρχή για την συνέχιση μιας επιτυχημένης τετραετίας".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.