Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Μαρία Φουρλή: "Ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο"

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010, 13:44
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Όλους τους ψηφοφόρους που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ευχαριστεί η υποψήφια στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων κα Φουρλή Μαρία, ξεπερνώντας, όπως είπε, κάθε πίεση, εκβιασμό και τρομοκρατία.

Η γραπτή δήλωση της κας Φουρλή έχει ως εξής: "Η Λαϊκή Συσπείρωση Διρφύων- Μεσσαπίων" ευχαριστεί όλους τους ψηφοφόρους που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της, που ξεπέρασαν κάθε πίεση, εκβιασμό και τρομοκρατία.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μας δίνει νέες ευθύνες και υποχρεώσεις, παράλληλα δίνει αισιοδοξία και δύναμη για την ανάπτυξη νέων αγώνων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται. Αισιοδοξία και μεγαλύτερες ευθύνες δίνει και η πανελλαδική άνοδος των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στήριξε το ΚΚΕ που ήταν το μόνο κόμμα που αύξησε τις δυνάμεις του.

Η φωνή που μας έδωσαν οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι φωνή υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και θα αντιμάχεται κάθε αντιλαϊκή πολιτική.

Ο λαός της Δίρφυς και της Μεσσαπίας μας έδωσε νέα δυναμική ώστε από καλύτερες θέσεις να συμβάλλουμε στην οργάνωση και ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος της περιοχής μας, να προβάλλουμε σθεναρή αντίσταση στα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και που θα εφαρμόσουν σε τοπικό επίπεδο οι εκλεγμένοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Καλούμε όσους στήριξαν τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στον πρώτο γύρο να ρίξουν λευκό ή άκυρο και στο Δήμο και στην Περιφέρεια. Καλούμε επίσης εκείνους που την πρώτη Κυριακή ψήφισαν τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και το μετάνιωσαν, να ορθώσουν το ανάστημα τους, να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.