Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προσλήψεις καθηγητών στα δημοτικά σχολεία

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010, 13:21
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Του Θανάση Τοτόμη

Την πρόσληψη 645 καθηγητών μειωμένου ωραρίου ειδικότητας πληροφορικής ΠΕ19 και ΠΕ20, για να υποστηρίξουν τα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στα μαθήματα Τ.Π.Ε. και νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων.

Στην Εύβοια προσλαμβάνονται 18 καθηγητές ΠΕ19 και ΠΕ20, και στις γειτονικές περιφέρειες Βοιωτίας 13, και Α' Ανατολικής Αττικής 12.

Οι προσλαμβανόμενοι εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία για τη διδασκαλία στα μαθήματα Τ.Π.Ε. και τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση, και η πρόσληψη γίνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «ανάπτυξη ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας, καταγραφή και συγκέντρωση ήδη παραχθέντος ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού και συντονισμός των πράξεων της κατηγορίας πράξης» των αξόνων προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «εκπαίδευση και δια βίου μάθηση» του ΕΣΠΑ με συγχρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο και το ελληνικό δημόσιο.

Οι προσλαμβανόμενοι μπορούν να παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας, στις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από σήμερα, έως τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010.

Επίσης προσλαμβάνονται 311 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου για τη διδασκαλία των μαθημάτων της 2ης ξένης γλώσσας στα δημοτικά σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ειδικότερα προσλαμβάνονται 212 καθηγητές γερμανικής γλώσσας ΠΕ07, και 99 καθηγητές γαλλικής γλώσσας ΠΕ05.

Στην Εύβοια προσλαμβάνονται 10 καθηγητές γερμανικής γλώσσας, και στις γειτονικές περιφέρειες Βοιωτίας 3, και Α' Ανατολικής Αττικής 7.

Επίσης στην Εύβοια προσλαμβάνονται 8 καθηγητές γαλλικής γλώσσας, και στις γειτονικές περιφέρειες Βοιωτίας 2, και Α' Ανατολικής Αττικής 1.

Οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών που θα τοποθετηθούν στα δημοτικά σχολεία των διευθύνσεων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας γερμανικά - γαλλικά, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ΕΠ «εκπαίδευση και δια βίου μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Οι προσλαμβανόμενοι μπορούν να παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας, στις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από σήμερα, έως τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.