Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δημήτρης Θωμάς "Θα είμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα σας"

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010, 13:59
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Τα ορεινά χωριά του νέου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Μακρυχώρι και Μανίκια επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Θωμάς μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα καφενεία του χωριού και συνομίλησε με τους κατοίκους. Συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματά τους και ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού του.

Εκείνο που υπογράμμισε ήταν "το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να έχει ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο", λέγοντας:. "Έχουμε αποδείξει, ότι αν μας επιλέξετε σε αυτές τις εκλογές θα είμαστε δίπλα σας, όπως ήμασταν δίπλα και στους δημότες του Δήμου Κύμης, τα οκτώ χρόνια που είμαι Δήμαρχος. Μια φορά το χρόνο θα ερχόμαστε εδώ, για να συζητάμε τα προβλήματά σας και μαζί να δίνουμε τις λύσεις".

Οι κάτοικοι τόνισαν την αναγκαιότητα της ασφαλτόστρωσης του δρόμου από το Μακρυχώρι στο Κρεμαστό και το πρόβλημα της εσωτερικής οδοποιίας των χωριών.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα Τοπικά Διαμερίσματα Οριό και Οκτωνιά όπου και εκεί ανέλυσε τις προτάσεις του συνδυασμού για τα συγκεκριμένα χωριά και συζήτησε με τους κατοίκους.

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των περιοδειών του ο κ. Θωμάς επισκέφθηκε, επίσης, τα Τοπικά Διαμερίσματα Κρεμαστό, Βρύση, Μονόδρυ και Νεοχώρι. «Θα είμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα σας» επαναλαμβάνει, σε κάθε τοπικό Διαμέρισμα που επισκέπτεται και συνομιλεί με τους δημότες.

Στα Τοπικά Διαμερίσματα που επισκέφθηκε έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων. «Τα λεφτά που δόθηκαν για το πυρόπληκτο Κρεμαστό χάθηκαν» επαναλάμβαναν πολλοί δημότες στην συνομιλία που είχαν μαζί του.

"Τα χρήματα που δόθηκαν από το πρόγραμμα Μπαλτατζής χάθηκαν, γιατί δεν έγιναν από το Δήμο οι αναγκαίες μελέτες για την απορρόφησή τους, σε αντίθεση με την Κύμη, που, αν και δεν ήταν πυρόπληκτη, απορρόφησε έγκαιρα τα κονδύλια που της δόθηκαν" ήταν η απάντηση του κ. Θωμά.

Ένα από τα συνθήματα του συνδυασμού μας είναι ότι "ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης", είπε ο Δήμαρχος και τόνισε: "Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αν μας επιλέξετε. Να ενημερώνουμε τον πολίτη, γιατί αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του ανεξάρτητου συνδυασμού μας. Γιατί ένας ανεξάρτητος συνδυασμός την δύναμή του την αντλεί από τον πολίτη. Γι` αυτό και το έργο μας απευθύνεται στον πολίτη. Στην καλυτέρευση της ζωής του και στην άνοδο του βιοτικού και πολιτιστικού του επιπέδου".

Ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε ακόμη, ότι το έργο στα Μανίκια, που έχει σταματήσει, αν είχαν ασκηθεί οι κατάλληλες πιέσεις προς τους κυβερνώντες τόσα χρόνια με κινητοποιήσεις και παραστάσεις σε υπουργεία, μπορεί να είχε τελειώσει, προσκομίζοντας, εκτός από την ύδρευση της ευρύτερης περιοχής, πολλά οφέλη στους ορεινούς οικισμούς από την άνοδο του τουρισμού, όπως έγινε με την λίμνη Πλαστήρα.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.