Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία ο Κλέαρχος Περγαντάς

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010, 14:43
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Το απόγευμα της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Περγαντάς μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θωμά Στάικο, υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και βουλευτές επισκέφθηκε την Αταλάντη όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Γιώργο Σκαμπερδόπουλο, το Δημοτικό Συμβούλιο, φορείς και κατοίκους της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το δήμαρχο ο κ. Περγαντάς συζήτησε μαζί του για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στο δήμο.

Από το Φουρνά ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου τη περιοδεία του στην Ευρυτανία ο κ. Κλέαρχος Περγαντάς. Μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Καραμπά και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους αρχικά συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Ηλία Παπουτσόπουλο, δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους της περιοχής. Τα προβλήματα του οδικού δικτύου είναι από τα σημαντικότερα και ο δήμαρχος επεσήμανε την ανάγκη παρεμβάσεων ζητώντας να γίνει εύκολα προσβάσιμος ο δρόμος που οδηγεί προς τη Φθιώτιδα, τη Καρδίτσα αλλά και προς το Καρπενήσι. Στα προβλήματα του οδικού δικτύου επικέντρωσε στο Κρίκελλο ο δήμαρχος Γιάννης Σταμάτης.

Στη συνέχεια ο κ. Περγαντάς πήγε στο Προυσό όπου επισκέφθηκε το μοναστήρι δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελληνορθόδοξη ιστορία του ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους για θέματα τουριστικής ανάπτυξης μέσω δράσεων του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα».

Επόμενος σταθμός ήταν ο δήμος Ποταμιάς. Εκεί ο δήμαρχος Γιάννης Ίβρος και οι κάτοικοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Περγαντά στον οποίο τέθηκαν και πάλι προβλήματα του οδικού δικτύου αλλά και ζητήματα ανάπτυξης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος σε μια περιοχή με πλούσιες φυσικές ομορφιές που σπάνια συναντά κανείς.

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ο κ. Περγαντάς, στις 9 το πρωί επισκέπτεται τη Λαϊκή Αγορά Καρπενησίου, 9:30 συνάντηση με πολίτες στην πλατεία Καρπενησίου και στις 11:30 επίσκεψη στο Ραπτόπουλο. Στις 12:40 τα Λεπιανά, 13:30 Βελαώρα, 14:15 Τοπόλιανα, 17:00 Κάτω Ποταμιά, 18:00 Γρανίτσα, στις 19:30 Λημέρι, 20:15 Βούλπη, 20:45 Παλιοκατούνα και στις 21:45 τη Φραγκίστα.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 9:45 την Ανατολική Φραγκίστα, 11:00 τη Βίνιανη, 11:30 το Κερασοχώρι, 12:45 το Κρέντι και στις 13:30 τα Αγραφα.

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία στην Πλατεία Λαού στην Αμφισσα, στις 8 το βράδυ.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.