Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Κλέαρχου Περγαντά στη Χαλκίδα

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010, 13:17
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στη Χαλκίδα

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ θα γίνουν τα εγκαίνια και η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς» στο εκλογικό κέντρο της Χαλκίδας στην οδό Κριεζώτου(δίπλα από την εμπορική Τράπεζα).

Κλέαρχος Περγαντάς: "Η νίκη, το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες"

Στο Συνεδριακό Κέντρο στο Καρπενήσι μίλησε σε συγκέντρωση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς.

«Η παρουσία σας εδώ, σ' αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση είναι το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού μας. Απόψε το μήνυμα της νίκης στέλνεται από την Ευρυτανία σ' όλη τη Στερεά Ελλάδα. Στις 7 Νοεμβρίου κερδίζουμε τις εκλογές. Κερδίζει ο τόπος μας, κερδίζουν οι πολίτες. Στις 7 Νοεμβρίου, προχωρούμε όλοι μαζί για τη Στερεά που μας αξίζει». Με αυτά τα λόγια άρχισε την ομιλία του ο κ. Περγαντάς.

Στη συνέχεια ο κ. Περγαντάς αναφέρθηκε στη Διοικητική Μεταρρύθμιση τονίζοντας ότι για πρώτη φορά η Αυτοδιοίκηση αποκτά ρόλο σύγχρονο και δυναμικό για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, κοντά στον πολίτη. Αναφερόμενος στο μήνυμα του συνδυασμού «Δουλειά - Περιβάλλον - Ανάπτυξη» είπε ότι αυτό προσδιορίζει τις κεντρικές προτεραιότητές.

Ο κ. Περγαντάς δεσμεύτηκε σε πέντε στόχους λέγοντας:

  • "• Να γίνει η Στερεά Ελλάδα τόπος ελκυστικός για κατοικία, για εργασία, για ποιότητα ζωής και φιλικός στον πολίτη.
  • • Να αναπτυχθεί κοινωνικά και οικονομικά η Στερεά Ελλάδα.
  • • Να βάλουμε όριο στην ανεργία και να ανοίξουν νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
  • • Να επενδύσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.
  • • Να διαμορφωθεί και να εδραιωθεί η κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή"

Περιοδείες Περγαντά

Στη λαϊκή αγορά του Καρπενησίου περιόδευσε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Καραμπά και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Ο κ. Περγαντάς στη λαϊκή είχε την ευκαιρία να μιλήσει με καταναλωτές και παραγωγούς, οι οποίοι έθεσαν το ζήτημα της λειτουργίας των λαϊκών αγορών, ενώ λίγο αργότερα στην πλατεία του Καρπενησίου συνέχισε τις επαφές με πολίτες αλλά και καταστηματάρχες, που αναφέρθηκαν στα προβλήματα του εμπορικού κόσμου.

Σε ότι αφορά τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της αιρετής Περιφέρειας, ο κ. Περγαντάς δεσμεύτηκε ότι θα δοθούν λύσεις και παράλληλα θα ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα που μέχρι σήμερα δημιουργούσε ο συγκεντρωτισμός του κράτους.

Ακολούθως ο κ. Περγαντάς επισκέφθηκε την Γρανίτσα. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ραπτόπουλο και αμέσως μετά βρέθηκε στα Τοπόλιανα, τόπο καταγωγής του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Καραμπά, ενώ τελευταίος σταθμός η Φραγκίστα. Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, επισκέφθηκε τη Σπερχειάδα, τη Μακρακώμη.

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Λαμίας, στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αμφισσα, στο Χρισσό και στις 14:00 στους Δελφούς. Το βράδυ ο κ. Περγαντάς θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην Αμφισσα στη Πλατεία Λαού.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.