Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Γιώργος Μαρίνος: "Η πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ευθύνεται για τις ελλείψεις στην υγεία"

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010, 11:46
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Στους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο παραϊατρικό, τα διοικητικό και τεχνικό προσωπικό νοσοκομείων απευθύνεται ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Γιώργος Μαρίνος επισημαίνοντας ότι:

"Η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τη μη ανέγερση νέου νοσοκομείου στη Χαλκίδα και στη Βόρεια Εύβοια ευθύνεται για την έλλειψη «αναλώσιμων» όπως οι γάζες και τα ράμματα, για τη μη πληρωμή των εφημεριών και των υπερωριών, για τη μείωση και των μισθών και των επιδομάτων και των συντάξεων, για την κατάργηση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων στους εργαζόμενους στην Υγεία. Η δική τους πολιτική ευθύνεται για τη μη ένταξη του κλάδου στα Βαρέα και ανθυγιεινά. Για τις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις ελλείψεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό που επιφέρουν βαριές συνέπειες σε βάρος της λειτουργίας των νοσοκομείων σε βάρος των εργαζομένων, των ασθενών και των οικογενειών τους."

Ο κ. Μαρίνος τονίζει, ότι "η καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, που είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ και η υπερψήφιση του συνδυασμού που στηρίζει τον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης".

Εξηγώντας τους λόγους γιατί πρέπει να στηρίξουν την "Λαϊκή Συσπείρωση" ο κ. Μαρίνος αναφέρει:

"Γιατί το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» συγκρούονται χρόνια με την πολιτική που εμπορευματοποιεί την Υγεία και απαιτούν αποφασιστικά, αποκλειστικά δημόσια - δωρεάν Υγεία που να ανταποκρίνεται στις λαϊκές ανάγκες.

Γιατί το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση" παρεμβαίνουν αποφασιστικά για τα προβλήματα και των κέντρων Υγείας, απαιτώντας την αντιμετώπιση των ελλείψεων αντιπαλεύοντας παράλληλα την πολιτική που γεννά τα προβλήματα.

Γιατί το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» αντιτάσσονται αταλάντευτα στην επίθεση κατά των μισθολογικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, απαιτώντας ουσιαστικές αυξήσεις, μείωση του εργάσιμου χρόνου και του ορίου ηλικίες συνταξιοδότησης, ένταξη του κλάδου στα Βαρέα Ανθυγιεινά και Επικίνδυνα.

Καταπολεμώντας τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις αυταπάτες που καλλιεργούν άλλες πολιτικές δυνάμεις (πχ ΛΑΟΣ, ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι)".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.