Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Με κεντρικές ομιλίες αλλά και 'προσωπικές επιθέσεις' ο αγώνας για το δήμο Καρύστου

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010, 16:19
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Νίκος Μανώλης: "Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά"

Στην Κάρυστο μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μανώλης Νίκος, ο οποίος τόνισε ότι οι πολίτες θα στείλουν "ηχηρή απάντηση απέναντι στη λασπολογία που έχει καλλιεργηθεί σκόπιμα τις τελευταίες ημέρες".

Δεν άφησε ασχολίαστο και το γεγονός του οποίου έγινε μάρτυρας την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο Καρύστου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε "μερικοί έχουν χάσει όχι μόνο την ψυχραιμία τους, αλλά και την αξιοπρέπεια τους. Κατόπιν εθιμοτυπικής επίσκεψης με στελέχη του συνδυασμού στο Νοσοκομείο, είδα μπροστά στα μάτια μου ιατρό να μοιράζει ψηφοδέλτια έξω από την πόρτα του ιατρείου του σε ασθενείς. Αν δεν σέβονται τον αγώνα μας, πρέπει τουλάχιστον να σεβαστούν τον όρκο που έχουν δώσει στον Ιπποκράτη'.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν στην κριτική που άσκησε στον συνυποψήφιό του που αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ τονίζοντας ότι "δεν έχει ούτε καθαρό σχέδιο, ούτε όραμα, ούτε ρεαλιστικές προτάσεις. Δυστυχώς, άλλα λέει στην Κάρυστο, άλλα στα Στύρα, άλλα στο Μαρμάρι και άλλα στον Καφηρέα. Έχει χάσει την αξιοπιστία του πρόωρα".

Στη συνέχεια παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του και δεσμεύτηκε να δοθεί άμεση λύση στα προβλήματα ύδρευσης, ενώ έκανε αναφορά στα κύρια προβλήματα που αφορούν την Καρυστία και παρουσίασε προτάσεις για την επίλυση τους.

Αναφερόμενος στον απερχόμενο Δήμαρχο Καρύστου Σπύρο Πλατυμέση επεσήμανε ότι "το Κλειστό Γυμναστήριο είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα της περιοχής. Εμείς δεν έχουμε παρά να αναλάβουμε τη σωστή διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία του. Τα μεγάλα αθλητικά meeting είναι πρωταρχικός στόχος ώστε με εργαλείο τον αθλητισμό να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις διαφήμισης του τόπου και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος".

Το επόμενο ραντεβού ανανεώθηκε για την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο Μαρμάρι όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία ομιλία του.

Λευτέρης Ραβιόλος: «Προβοκατόρικες παρουσίες και ενέργειες δεν μας αγγίζουν»

Ο Λευτέρης Ραβιόλος, υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου, πραγματοποίησε συγκέντρωση στα Στύρα. O υποψήφιος δήμαρχος, χωρίς εντάσεις και χωρίς φραστικές ακρότητες μίλησε για τα έργα που έχει προγραμματίσει στον πρώην δήμο Στυρέων και για τις γενικές πολιτικές που θα ακολουθήσει ώστε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα να αναπτυχθούν ισόρροπα, λέγοντας χαρακτηριστικά «το πρόγραμμα του συνδυασμού είναι για μένα σύμβαση τιμής με τους συμπολίτες μου και σας την καταθέτω ενυπόγραφα, μαζί με τους συνεργάτες μου, που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό μου και κάνοντας προσωπικές υπερβάσεις, συναντηθήκαμε από όλους τους πολιτικούς χώρους και ενώσαμε τις δυνάμεις μας με μόνο ζητούμενο το καλό του τόπου, μακριά από προσωπικά οφέλη».

Μίλησε, επίσης και στους δημότες των Στύρων για τον τρόπο που επέλεξε να δώσει τον προεκλογικό του αγώνα τονίζοντας και αυτήν την φορά «εμείς υπηρετήσουμε το αίτημα των τοπικών κοινωνιών για αλλαγή νοοτροπίας, θα αφήσουμε πίσω το χθες και θα βαδίσουμε ενωτικά στο αύριο, με ήθος, εντιμότητα και με μια ξεκάθαρη υποψηφιότητα σε αντίθεση με την υποψηφιότητα του συνυποψήφιου μου, που η ανεξαρτησία που επικαλείται ελέγχεται, λόγω πρότερου μη ανεξάρτητου πολιτικού βίου» και συμπλήρωσε ότι «προβοκατόρικες παρουσίες και ενέργειες δεν μας αγγίζουν».

Στο τέλος της ομιλίας του, φώναξε κοντά του τους υποψηφίους όλης της περιφέρειας των Στύρων, λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτοί είναι, αυτοί είμαστε, έχετε κάτι καλύτερο να σας εκπροσωπήσει;» και τέλος κάλεσε όλους στη συγκέντρωση της Καρύστου την Παρασκευή, «για να σφραγίσουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, γιατί μαζί μπορούμε».


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.