Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αννα Μαντζουρανάκη: "Συμπαιγνία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κρύβονται πίσω από τη στήριξη της υποψηφιότητας Χατζηγιαννάκη στη Σκύρο"

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010, 11:28
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

"Η οργή που νοιώθει για την καταστροφή και στασιμότητα της Σκύρου από ανθρώπους που εδώ και 30 χρόνια εναλλάσσονται στην εξουσία", είναι σύμφωνα με την υποψήφια Δήμαρχο Σκύρου με το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" κα Αννα Μαντζουρανάκη, ο βασικός λόγος για τον οποίο αποφάσισε να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Τα σημαντικότερα προβλήματα, που θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν στη Σκύρο είναι, όπως δηλώνει, ο βιολογικός καθαρισμός, η αποτροπή της εγκατάστασης αιολικού πάρκου και η στερέωση του κάστρου.

Ασκώντας κριτική στο έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής κάνει λόγο για "κακοφτιαγμένα, αναποτελεσματική και μισοτελειωμένα έργα".

Χαρακτηρίζει το γεγονός, ότι ο νυν δήμαρχος τυγχάνει της στήριξης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ως "συμπαιγνία, πίσω από την οποία κρύβεται ο θησαυρός και τα ληστρικά κέρδη από την εγκατάσταση του αιολικού πάρκου στον τόπο μας. Η Σκύρος είναι ένα όμορφο και μικρό νησί αλλά τα κιλοβάτ και τα λεφτά στη Σκύρο είναι πάρα πολλά.

Η κα Μπιρμπίλη άρον άρον υπόγραψε την έγκριση γιγαντιαίου αιολικού πάρκου 111 ανεμογενητριών στο νότιο μέρος του νησιού. Το μεγαλύτερο αιολικό πάρκο στην Ελλάδα. Το ρεύμα από τη Σκύρο θα μεταφέρεται στον υποσταθμό στη Λάρυμνα και θα μοσχοπουλιέται. Μεγαλοκατασκευαστές ιδιοκτήτες μεγάλων ΜΜΕ, εθνικοί εργολάβοι, μαζί με καλογέρους της Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους καταστρέφουν το νησί, για τα ληστρικά κέρδη τους. Αυτό το σχέδιο είναι η βάση της κοινής επιλογής ΠΑΣΟΚ - ΝΔ γιατί και οι δυο είναι αυθεντικοί εκπρόσωποι αυτών των διαπλεκόμενων μεγαλοσυμφερόντων".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.