Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Διαβούλευση για τη στρατηγική Περιφερειακής Ανάπτυξης της Στερεάς Ελλάδας παρουσία του κ. Χρυσοχοΐδη

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011, 11:13
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, διοργανώνουν εκδήλωση για την στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην οποία θα παραστεί ο υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης.

"Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη στην Στερεά Ελλάδα και αφορά γενικότερα το σχέδιο της κυβέρνησης για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας".

Στο ανοιχτό μέρος της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, ώρα 1:00 μ.μ. - 3:00μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Αινιάνων 6-8, Λαμία) θα τοποθετηθεί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και θα απευθύνει ομιλία στους παραγωγικούς φορείς και σε όσους πολίτες επιθυμούν να είναι παρόντες.

Στη συνάντηση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι θεσμικοί, παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς της Περιφέρειας (Αυτοδιοίκηση και φορείς της, Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, Επιμελητήρια, Σύλλογοι - Σωματεία - Ενώσεις - Σύνδεσμοι Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών, Γεωργικοί, Κτηνοτροφικοί, Αλιευτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί, Σύλλογοι και Σωματεία κοινωνικής δράσης και ευπαθών ομάδων, Εργατικά Κέντρα, κ.λ.π.).

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.