Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Επίθεση στο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Παπαναστασίου στην Κύμη

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010, 12:10
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "Πολιτες της Αυτοδιοίκησης Δήμου Κύμης- Αλιβερίου" του Δημήτρη Παπαναστασίου, επιτέθηκαν άγνωστοι, προκαλώντας φθορές, πετώντας μπογιές και γράφοντας απειλητικά συνθήματα.

Σχολιάζοντας την ενέργεια τα μέλη του συνδυασμού κάνουν λόγο για "πολιτική διχασμού και τρομοκρατίας της τοπικής κοινωνίας" και τονίζουν:

"Η επίθεση αποτελεί απόπειρα εκφοβισμού των πολιτών του Δήμου μας, ενόψει της προγραμματισμένης συγκέντρωσης του συνδυασμού μας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 29 Οκτωβρίου, στην Πλατεία της Κύμης.

Αποτελεί συνέχεια της πολιτικής τρομοκρατίας, που έχει εγκαινιαστεί από την περίοδο της ψήφισης του Προγράμματος Καλλικράτης, από συγκεκριμένους ανθρώπους, σε μια προσπάθεια απομόνωσης κάθε φωνής που δεν συντάσσεται με τις θέσεις και τις απόψεις τους.

Οι ηθικοί αυτουργοί, αυτής της επίθεσης, έχουν ήδη καταδικασθεί στην συνείδηση όλων των Δημοτών, ανεξαρτήτου πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης.

Πρακτικές αυτής της μορφής παραπέμπουν σε εποχές αλήστου μνήμης και δεν προάγουν σε καμία περίπτωση τον πολιτικό διάλογο.

Αποτελούν ένδειξη απώλειας της ψυχραιμίας τους καθώς συνειδητοποιούν τη φθίνουσα πορεία και την επερχόμενη ήττα τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010,

Προκλήσεις αυτής της μορφής, ατσαλώνουν το φρόνημα των δημοκρατικών πολιτών, οι οποίοι με ψυχραιμία και νηφαλιότητα θα δώσουν τη δική τους απάντηση, στέλνοντας οριστικά στο περιθώριο τους εμπνευστές αυτών των αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων.

Απέναντι στην διάσπαση του κοινωνικού ιστού, αντιπαραθέτουμε την ενότητα της κοινωνίας, τον διάλογο, τις προτάσεις και τις θέσεις μας για ένα Δήμο ισχυρό, στην υπηρεσία των Δημοτών και της περιοχής μας".

Ο Δημήτρης Θωμάς για την επίθεση

Ο Συνδυασμός «Νέοι Ορίζοντες για το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου» καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τις προκλητικές ενέργειες στα γραφεία του συνδυασμού «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης» στην Κύμη.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Θωμάς Δημήτρης "Τέτοιου είδους ενέργειες έχουν μοναδικό αποτέλεσμα να αποσπάσουν την προσοχή απ' τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Οι υπεύθυνοι αυτών των ενεργειών γνωρίζουν ότι οι πολίτες της περιοχής μας είναι ώριμοι και θα απαντήσουν με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.