Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προεκλογική δράση Γιώργου Βλαχογεώργου

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010, 12:13
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Δήλωση στήριξης υποψηφιότητας Στουπή

Στα πλαίσια των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοέμβρη σχετικά με την περιφερειακή αυτοδιοίκηση ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας κ. Βλαχογεώργος Γιώργος προέβη σε δήλωση στήριξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Στουπή Νίκου, επικεφαλής της "Ριζοσπαστικής και Οικολογικής Συνεργασίας για τη Στερεά Ελλάδα-Πολίτες ενάντια στο μνημόνιο".

Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Θεωρώ ότι έχει την καλύτερη διακριτή παρουσία σχετικά με το επεξεργασμένο πρόγραμμα της για τις λύσεις των προβλημάτων της περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, επίσης με την στήριξη αυτής της κίνησης δίνεται ξεκάθαρα το μήνυμα ενάντια στην καταστροφική πολιτική του μνημονίου. Ακόμη σε αυτήν την κίνηση συμμετέχουν υποψήφιοι που επανειλημμένα στο παρελθόν έχουμε συναντηθεί σε κοινωνικούς αγώνες".

Παρουσία Βλαχογεώργου σε εκδήλωση στην Αρτάκη

Μετά από πρόσκληση του αθλητικού ομίλου Νέας Αρτάκης ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Γιώργος Βλαχογεώργος παραβρέθηκε την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου σε εκδήλωση του ομίλου στην Ν. Αρτάκη μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Γιώργο Ακριώτη. Στην ομιλία του ο Γιώργος Βλαχογεώργος αφού εκθείασε την μακρόχρονη πορεία του Συλλόγου και για την προσφορά του στον Ευβοϊκό αθλητισμό-και όχι μόνο- δήλωσε ότι "το 'Ρεύμα Ευρίπου' από οποιαδήποτε θέση θα είναι συμπαραστάτης και θα στηρίζει τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό και ακόμη περισσότερο τα ερασιτεχνικά σωματεία όπως ο Αθλητικός Όμιλος της Αρτάκης".

Ο Γιώργος Βλαχογεώργος παρακολουθεί τις εξελίξεις κατασκευής κοντέϊνερς

Το 3ο και 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας επισκέφθηκε την Τρίτη 26 Οκτώβρη ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας και Νομαρχιακός σύμβουλος κ. Γιώργος Βλαχογεώργος και ενημέρωσε την Διεύθυνση του Γυμνασίου και τους καθηγητές για την επίσκεψη που είχε κάνει προηγουμένως στο πρώην Τάγμα Πεζοναυτών που γίνονται εργασίες για την διευθέτηση του χώρου, ώστε να στεγαστούν σε κοντέϊνερ οι μαθητές και μίλησε με τον υπεύθυνο της Νομαρχίας και τον εργολάβο που έχει αναλάβει τις εργασίες. Ο κ. Βλαχογεώργος τόνισε ότι "δεν πρέπει να καθυστερήσει η μεταφορά των μαθητών, ώστε να σταματήσουν τα απογευματινά μαθήματα και φυσικά να επιταχυνθούν οι εργασίες σωστής επιδιόρθωσης του κτιρίου όπου στεγαζόταν το 3ο και 6ο Γυμνάσιο."


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.