Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Τριάντης: "Επέλεξα να μην συμμετέχω στις εκλογές του Νοεμβρίου..."

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010, 20:49
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Ο Γιώργος Τριάντης, επικεφαλής του συνδυασμού "Αναγέννηση Κηρέως", με ανακοίνωσή του, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να μην συμμετέχει στις εκλογές του Νοεμβρίου. Παράλληλα αφήνει αιχμές για κάποιους που προσπάθησαν να αποτρέψουν τη συμμετοχή του στα κοινά του τόπου, επικαλούμενοι αβάσιμες αιτιάσεις. Παρατίθεται η δήλωση του κ. Τριάντη:

"Αισθάνομαι την ανάγκη, λίγες μέρες πριν από τις "Καλλικράτειες" Δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη, να απευθυνθώ σε σας και να δηλώσω ότι επέλεξα το να μη συμμετέχω σ' αυτές, γιατί ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης έως σήμερα, δεν θέλω να αντιπαρατεθώ, ως υποψήφιος, με αρκετούς από τους μέχρι σήμερα συνεργάτες μου, θα κοσμήσουν το ψηφοδέλτιο διαφόρων συνδυασμών.

Ακόμη αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου, εκείνους με τους οποίους συμπορευτήκαμε με γνώμονα τον ωραίο αγώνα στις χρονικές περιόδους που ασκούσα τα καθήκοντά μου είτε ως δήμαρχος είτε ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κηρέως. Επίσης θεωρώ καθήκον μου να χαιρετήσω όλους τους πολιτικούς μου αντιπάλους και συγκεκριμένα αυτούς με τους οποίους συστρατευτήκαμε κόσμια και με πολιτική αξιοπρέπεια, που πρέπει να διέπει την όποια αντιπαράθεση και που δεν υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες.

Με βαθιά μου λύπη όμως αναφέρω την αντισυναδελφική και αποτρόπαια πράξη κάποιων μικρόψυχων ανθρώπων, που προσπάθησαν να αποτρέψουν τη συμμετοχή μου στα κοινά του τόπου μας, επικαλούμενη εις γνώση τους βάσιμες αιτιάσεις, όπως ήδη αυτές χαρακτηρίστηκαν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Θέλω να γνωρίζουν οι πολίτες του νέου μας δήμου ότι θα εξακολουθήσω να υπερασπίζομαι, ως ενεργός πολίτης - όπως έκανα πάντα - τις ηθικές και πνευματικές αξίες και θα παρέχω τη στήριξή μου στη νέα δημοτική αρχή, ενεργώντας προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών και της επιζητούμενης ανάπτυξης που θα έχει στο κέντρο της προσοχής της την υπεράσπιση του περιβάλλοντος που πολλοί μέχρι σήμερα προσπάθησαν να βλάψουν ποικιλοτρόπως.

Είμαι πεισμένος ότι οι συμπολίτες του νέου μας δήμου θα επιλέξουν από κάθε συνδυασμό, τους χρήσιμους και όχι τους αρεστούς, δηλαδή αυτούς με τη στάση ζωή τους μας πείθουν ότι θα εξακολουθήσουν, όπως πάντα να υπερασπίζονται αρχές και ιδανικά που προάγουν τις κοινωνίες και που τόσο πολύ όλοι μας έχουμε ανάγκη".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.