Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Παπαδημούλης και Στουπής στη Βοιωτία

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010, 13:43
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Στουπής με την «Ριζοσπαστική και Οικολογική Συνεργασία για την Στερεά Ελλάδα-Πολίτες Ενάντια Στο Μνημόνιο" ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του Συνασπισμού Δημήτρης Παπαδημούλης, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ελίζα Γεωργαντά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και στελέχη του ΣΥΝ, πραγματοποιούν την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. περιοδεία στην Λιβαδειά Βοιωτίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

  • 11.00 π.μ.: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς
  • 11.45 π.μ.: Συναντήσεις με φορείς της πόλης
  • 13.00 π.μ.: Συνέντευξη τύπου και Παρουσίαση του Ψηφοδελτίου της Παράταξης (Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς)
  • 14.00 μ.μ.: Συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

Δήλωση Στουπή για τις αγροτικές ενισχύσεις

"Η έγκαιρη καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων είναι αυτονόητη υποχρέωση του ΥΠΑΑΤ" αυτό επισημάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Στουπής Νίκος και προσθέτει: "Η έγκαιρη καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων είναι αυτονόητη υποχρέωση του ΥΠΑΑΤ. Τις τελευταίες μέρες η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, επιδίδεται με ζήλο σε ένα επικοινωνιακό καταιγισμό παροχών προς τους αγρότες. Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις αγωνιώδεις προσπάθειες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου του Πρωθυπουργού να αποφύγουν τη βροντερή καταδίκη της πολιτικής τους, οι αυτονόητες υποχρεώσεις της Πολιτείας παρουσιάζονται σαν γενναιόδωρες παροχές. Η απροκάλυπτη νέα απόπειρα εξαγοράς της ψήφου των αγροτών, θα πέσει στο κενό. Η στήριξη των αγροτών και η ανάπτυξη της υπαίθρου, απαιτούν μια ριζικά αντίθετη πολιτική από αυτήν που επί δεκαετίες εφαρμόζουν οι δικομματικοί εταίροι".

Επίσκεψη στον ΟΣΕ και Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Αντιπροσωπεία του Συνδυασμού ««Ριζοσπαστική και Οικολογική Συνεργασία για την Στερεά Ελλάδα-Πολίτες Ενάντια Στο Μνημόνιο" με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Νίκο Στουπή, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Γιώτα και την υποψήφια περιφερειακό σύμβουλο κα Χαρά Παρμενοπουλου, συναντήθηκε με το σωματείο σιδηροδρομικών νομού Φθιώτιδας και με τους εργαζόμενους.

Για 'εκτροχιασμό' του ελληνικού σιδηροδρόμου κατηγόρησε την κυβέρνηση ο κ. Στουπής δηλώνοντας ότι ο σιδηρόδρομος είναι δημόσια περιουσία. Υπενθύμισε ότι "το 2008 ο ίδιος ο σημερινός Πρωθυπουργός κατηγορούσε τη ΝΔ για εφαρμογή μιας αποτυχημένης συνταγής πλήρους ιδιωτικοποίησης δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας». Διερωτήθηκε "ποια είναι η διαφορά στη λύση που επιλέγει η κυβέρνηση, στηλιτεύοντας παράλληλα τη διαρκή της προσπάθεια όλο το προηγούμενο διάστημα να στοχοποιήσει τους εργαζομένους για όλα τα δεινά του Οργανισμού".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.