Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Πρόγραμμα Κλέαρχου Περγαντά

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010, 13:39
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά στη Φθιώτιδα.

Ο κ. Περγαντάς μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Θωμά Στάικο, υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και τους βουλευτές επισκέφθηκε την Ομβριακή, το Δομοκό και το Νέο Μοναστήρι.

Ο κ. Περγαντάς συνομίλησε με κατοίκους και έγινε αποδέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, με κυριότερα αυτά του οδικού δικτύου και της άρδευσης.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα της περιοχής και της Περιφέρειας. Δουλέψαμε οκτώ χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο και τις Επιτροπές Παρακολούθησης για τα αναπτυξιακά ζητήματα σε κάθε γωνιά της Στερεάς Ελλάδας. Ο διοικητικός χάρτης αλλάζει και εμείς με το πρόγραμμά μας και τις δυνατότητες που παρέχει ο ''Καλλικράτης'' έχουμε τις απαντήσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κλέαρχος Περγαντάς.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τη ΛΑΡΚΟ όπου συναντήθηκε με το Σωματείο των Εργαζομένων και την Διοίκηση της εταιρίας. Κοινή κατεύθυνση και κοινό αίτημα ήταν η βιωσιμότητα της επιχείρησης και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Ακολούθως ο κ. Περγαντάς επισκέφθηκε διαδοχικά το Μαρτίνο και τη Μαλεσίνα όπου συνομίλησε με κατοίκους και με την παρουσία των βουλευτών της Φθιώτιδας συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Μιχαήλ Φουρλεμάδη και Δημοτικούς Συμβούλους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Λιβανάτες όπου και εκεί συναντήθηκε με κατοίκους και τον δήμαρχο κ. Ανέστη Μαυροειδή ο οποίος έθεσε το θέμα των υποδομών και του βιολογικού καθαρισμού.

«Η ολοκλήρωση και η λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών στους δήμους του Μαλιακού ώστε να έχουμε καθαρές θάλασσες και καλή ποιότητα στο περιβάλλον αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα», δήλωσε ο κ. Περγαντάς από την Αρκίτσα όπου ολοκλήρωσε το πρωινό πρόγραμμα των επισκέψεων.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θήβα.

Ο κ. Περγαντάς στο μήνυμά του τόνισε: «Όπως το 1940 η Ελλάδα ανταποκρίθηκε επιτυχώς σε μια δύσκολη και άνιση αναμέτρηση και κατάφερε να διαφυλάξει τα ιδανικά της και την ελευθερία της, έτσι και σήμερα σε μια περίοδο κρίσης, με αλληλεγγύη και συνοχή μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Με συλλογική δουλειά μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια νέα δημιουργική και παραγωγική Ελλάδα».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε την Αταλάντη όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης με φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς συνεχίζοντας τις περιοδείες και τις συναντήσεις του με πολίτες και φορείς, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα περιοδεύσει στην Ευρυτανία.

Ομιλίες σε Καρπενήσι και Λαμία

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του στο Καρπενήσι, στις 7:30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στη πλατεία Διάκου, στη Λαμία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.