Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προεκλογική δράση υποψηφίων δημάρχων Καρύστου

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010, 13:30
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Λευτέρης Ραβιόλος: "Ο νέος δήμος έχει ανάγκη από όραμα και γνώση"

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στα Νέα Στύρα, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου, κ. Λευτέρης Ραβιόλος. Ο κ. Ραβιόλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της νέας εποχής, που ξεκινά με τον Καλλικράτη και τόνισε ότι «ο Νέος Δήμος έχει ανάγκη από όραμα, αισιοδοξία, γνώση, και αποφασιστικότητα».

Κάλεσε όλους σε ένα κοινό αγώνα γιατί, όπως είπε: «η νέα αρχιτεκτονική της διοίκησης έχει ανάγκη από νέους πολιτικούς όρους που θα στηρίζονται στην συμμετοχή στη διαφάνεια και στη λογοδοσία, απαιτεί την ενεργοποίηση ικανών και ενεργών μελών της Τοπικής μας Κοινωνίας, ανεξαρτήτως της πολιτικής τους ταυτότητας, απαιτεί τη συνεργασία όλων των δημιουργικών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας».

Στο τέλος της ομιλίας του, ο κ. Ραβιόλος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, επισημαίνοντας ότι είναι "πολυσυλλεκτικό, χωρίς αποκλεισμούς, στελεχωμένο από ανθρώπους, έτσι ώστε να συνυπάρχουν το νέο η εμπειρία, η γνώση, η δύναμη, η αποφασιστικότητα, το μεράκι".

Ομιλία Μανώλη στα Στύρα

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου κ. Μανώλης Νίκος θα πραγματοποιήσει την προεκλογική του ομιλία στα Νέα Στύρα.

Ο Ραβιόλος εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο στο Μαρμάρι

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου, του συνδυασμού του «Νέος Δήμος - Νέο Ξεκίνημα» στο Μαρμάρι, στην παραλία, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.