Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο Νίκος Κόκκος υποψήφιος με το συνδυασμό Κούκη στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010, 13:14
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Εκθέτοντας τους λόγους για τους οποίους έλαβε την απόφαση να σταθεί στο πλευρό του κ. Κούκη, συμμετέχοντας μάλιστα στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κ. Κόκκος Νίκος αναφέρει πως μέχρι σήμερα κοινή διαπίστωση αποτελεί το γεγονός, ότι οι διατελέσαντες δήμαρχοι και νυν υποψήφιοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης της ανυπαρξίας έργου.

Οι λόγοι σύμφωνα με τον κ. Κόκκο είναι ότι "διοίκησαν τον τόπο με την τακτική του «ενός ανδρός αρχή», λειτούργησαν χωρίς δυναμική όσον αφορά την δημιουργία θέσεων εργασίας, που τελικά απέφερε να κάνουν τον τόπο μας τόπο γερόντων δημιουργώντας περιοχές εγκαταλελειμμένες από τους νέους και χρηματοδοτούμενες από ηλικιωμένους και οικονομικούς μετανάστες. Λειτούργησαν με στρεβλό όραμα και με παρακμιακό σύνθημα «ολίγος άρτος και πολλά θεάματα», αποκλειστικά και μόνο για την ατομική τους προβολή και προοπτική με τελικό αποτέλεσμα, η περιοχή να παραμένει ουσιαστικά ίδια και απαράλλακτη από την εποχή της μεταπολίτευσης αντί να είχαν καταστήσει την περιοχη μας την "Χαλκιδική της Αθήνας"".

Όσον αφορά στη δική του υποψηφιότητα ο κ. Κόκκος αναφέρει, ότι έχει να κάνει με την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι πολίτες για την υλοποίηση ενός προγράμματος που κινείται στους εξής άξονες:

"1. Ανάπτυξη του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" με περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό έτσι ώστε η βοήθεια αυτή να φτάνει μέχρι και τον τελευταίο οικισμό του νέου Δήμου.

2. Ανάπτυξη των Ασθενοφόρων (Αμεση Βοήθεια) σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του νέου για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

3. Ανάπτυξη του

  • Κέντρου Υγείας Αλιβερίου σε ανθρώπινο στελεχιακό δυναμικό αλλά και από πλευράς εξοπλισμού.
  • Δημιουργία νέου Κέντρου Υγείας στο Αυλωνάρι.
  • Ανάπτυξη του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης με νέες ειδικότητες και σύγχρονο εξοπλισμό, έτσι ώστε οι συμπολίτες μας να μην τρέχουν στην Αθήνα και την δημιουργία συνεδριακού κέντρου προς τιμήν του Γεωργίου Παπανικολάου".

Ο κ. Κόκκος Νίκος είναι δημόσιος υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας και εργάζεται στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Κύμης.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.