Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Απάντηση στην διευθύντρια του εσπερινού σχολείου Κωνσταντινάκη Βασιλική

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010, 11:52
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Μετά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν από την διευθύντρια του εσπερινού σχολείου κα Κωνσταντινάκη Βασιλική στα όσα είχε δηλώσει στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" η κα Στεφανοπούλου Αννα, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Γονέων του 3ου και 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας, η κα Στεφανοπούλου, εκτιμώντας ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις της που αφορούσαν μόνο στα προβλήματα των μαθητών, επανέρχεται, απαντώντας τα εξής:

"Εκτιμώ βαθειά τον αγώνα εργαζομένων ενηλίκων για μάθηση όπως και τον αγώνα των αλλοδαπών που επέλεξαν να ζήσουν στη χώρα μας και μαθητεύουν τη γλώσσα μας. Να είστε σίγουροι ότι αν δεν πίστευα σ'αυτά θα με βρίσκατε ευθέως μπροστά σας γιατί έτσι λειτουργώ, και όχι πλαγίως όπως υπαινίσσεστε. Κυνηγήστε αλλού τους δαίμονές σας που, αν είναι υπαρκτοί, δηλώνω παρούσα στο εκδιωγμό τους. Αν και εσείς στο κυνήγι των δικών μας πραγματικών μαγισσών, λάμψατε δια της απουσίας σας".

Σχετικό θέμα:

  • Απαντήσεις των καθηγητών του Εσπερινού Γυμνασίου στους προβληματισμούς των γονέων για τη συστέγαση με το 3ο www.servitoros.gr/news/view.php/30360/

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.