Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αναβλήθηκε η εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων του σωματείου της Σέλμαν

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010, 13:56
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, η εκδίκαση των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει το σωματείο εργαζομένων στη Σέλμαν, προκειμένου να κηρυχθούν παράνομες οι απολύσεις στις οποίες έχει προβεί η διοίκηση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας κ. Στέφανος Μπασινάς η πλευρά της διοίκησης ζήτησε την αναβολή, επικαλούμενη κώλυμα του δικηγόρου, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση και ισχυρίστηκαν ότι η δεύτερη δικηγόρος η κα Αθανασιάδη αδυνατεί να τους εκπροσωπήσει.

Το σωματείο θα επικαλεστεί ότι οι απολύσεις έχουν καθαρά εκδικητικό χαρακτήρα, γεγονός που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δεν ελήφθησαν υπόψιν κοινωνικά κριτήρια, όπως αναφέρει ο νόμος, από τη στιγμή που απέλυσαν εργαζόμενους μονογονεϊκών οικογενειών, ασθενείς, που απουσίαζαν με άδεια γιατρού κ.α.

Επίσης, όπως είπε ο κ. Μπασινάς, δεν έχουν προβεί σε καμία απόλυση από όσους εργαζόμενους είχαν υπογράψει να γίνει η γενική συνέλευση την περίοδο των απεργιακών κινητοποιήσεων.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.