Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Οι διαλέξεις των σχολών γονέων για το Δεκέμβριο

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010, 14:33
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Επιστολή προς τους γονείς της Περιφερείας απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, με την οποία τους ενημερώνει για τις διαλέξεις των Σχολών Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως για το μήνα Δεκέμβριο.

Στο τμήμα της Χαλκίδος, η διάλεξη θα λάβει χώρα το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην Ισόγειο Αίθουσα των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως (Μεσσαπίων 10 - κτίριο όπου παλαιά στεγαζόταν η Δ.Ο.Υ. Χαλκίδος), με ομιλητή τον Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη - Ιεροκήρυκα, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: "Η Συζυγία κατά τους πατέρες της Εκκλησίας".

Στο τμήμα της Ιστιαίας, η διάλεξη θα γίνει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας, με ομιλητή τον Αρχιμ. Τιμόθεο Μπαϊμπάκη - Ιεροκήρυκα, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: "Η θέση της οικογένειας στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα".

Τέλος, στο τμήμα του Μαντουδίου, η διάλεξη θα γίνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου, με ομιλητή τον Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη - Ιεροκήρυκα, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: "Η Συζυγία κατά τους πατέρες της Εκκλησίας".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.