Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ουρανία Παπανδρέου: "Θεαματική αύξηση της εγκληματικότητας στην Εύβοια"

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010, 13:27
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

"Μεγάλη απογοήτευση και έντονη ανασφάλεια αισθάνονται τα τελευταία χρόνια οι πολίτες της Εύβοιας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Στερεάς Ελλάδας, από την έξαρση της εγκληματικότητας".

Αυτό επισημαίνει σε ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής του ΛΑΟΣ κα Ουρανία ΠαπανδρεόυΠαπαδάκη και προσθέτει πως σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ η Εύβοια είναι στις υψηλές θέσεις όσον αφορά την εγκληματικότητα, και κυρίως όσον αφορά τις κλοπές και τις διαρρήξεις, τις ληστείες και τις κλοπές οχημάτων.

"Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Απαιτούν από το υπουργείο πιο αυστηρά και δραστικά μέτρα ούτως ώστε να μειωθεί αυτή η έξαρση εγκληματικότητας.

Τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με τους ίδιους τους κατοίκους πολλά ύποπτα στοιχεία από την Αθήνα και όχι μόνο έχουν παρεισφρήσει στην κοινωνία της Εύβοιας καθώς πρόκειται για μια περιοχή με πολλές ομορφιές και δυστυχώς με ελλιπή αστυνόμευση".

Συγκεκριμένα, ρωτά τον αρμόδιο υπουργό ποια είναι τα μέτρα που έχουν ληφθεί την ασφάλεια της ζωής στην Εύβοια και με ποιόν τρόπο θα διασφαλιστεί την προστασία των κατοίκων.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.