Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Απαντήσεις των καθηγητών του Εσπερινού Γυμνασίου στους προβληματισμούς των γονέων για τη συστέγαση με το 3ο

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010, 10:56
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Απάντηση δόθηκε στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς των γονέων των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Χαλκίδας, οι οποίοι συστεγάζονται προσωρινά τις απογευματινές ώρες με τους μαθητές του Εσπερινού.

Μετά τις σχετικές δηλώσεις της κας Στεφανοπούλου Αννας, η οποία, μεταξύ άλλων, είχε τονίσει, ότι οι γονείς είχαν ζητήσει να υπάρχει αστυνόμευση, δόθηκαν διευκρινίσεις εκ μέρους του συλλόγου των καθηγητών του Εσπερινού Γυμνασίου από την διευθύντρια κα Κωνσταντινάκη Βασιλική.

Σύμφωνα με την απάντηση που δόθηκε: "το σχολείο λειτουργεί από τις 6.30 μ.μ. έως τις 9.40 μ.μ. και συνεπώς ουσιαστικά δεν συνυπάρχουν οι μαθητές μας.

Επιπλέον ο χώρος αυλισμού των μαθητών είναι διαφορετικός και σε κάθε περίπτωση υπάρχει φύλαξη του σχολείου.

Κατά την άποψή μας όλες οι κατηγορίες κατά του σχολείου μας ξεκινούν από την προσπάθεια κάποιων να εξαιρεθούμε από τη μελέτη για το σχεδιασμό του σχολικού συγκροτήματος της Δεξαμενής, εφ' όσον δε δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα από την προηγούμενη συστέγασή μας, αλλά μάλλον λύσαμε".

Σχετικό θέμα:

  • Υποσχέσεις για παράδοση των λυόμενων αιθουσών του 3ου και 6ου Γυμνασίου σε ένα μήνα-νέα προβλήματα για τους γονείς www.servitoros.gr/news/view.php/30303/

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.