Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αποχωρεί από την ενεργό πολιτική η Ελένη Λαγού-Τσερόλα, Δημοτική Σύμβουλος Αυλώνος

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010, 11:22
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι παρούσα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αυλώνος κα Ελένη Λαγού-Τσερόλα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για πρόσωπα και πολιτικές συμπεριφορές που θίγουν την προσωπική της αξιοπρέπεια.

Η ανακοίνωση της κας Λαγού- Τσερόλα έχει ως εξής: "Η μη ουσιαστική αξιοποίησή μου, αν και πρώτη σε δημοφιλία (όπως εκφράστηκε στην εκλογική διαδικασία) με το συνδυασμό «Δήμος Αυλώνος Πορεία Ανάπτυξης» του οποίου επικεφαλής είναι ο νυν Δήμαρχος κ. Κατσούλης, από ανθρώπους και μηχανισμούς που στην ουσία αντιστρατεύονται τις αρχές της δημοκρατικής παράταξης είναι και ο σημαντικότερος λόγος.

Θα είμαι όμως πάντα παρούσα στους αγώνες και τα προβλήματα του τόπου μας όπως ήμουν 4 χρόνια ως πλειοψηφούσα δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού που προανέφερα και άλλα 4 χρόνια σαν μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Οκτωνιάς (προβλήματα φυσικού και οικολογικού χαρακτήρα, προβλήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μου).

Για παράδειγμα θα ήθελα να αναφέρω ότι στο διάστημα αυτό, με την βοήθεια όλων των κατοίκων και των συλλόγων της Οκτωνιάς δώσαμε έναν τεράστιο αγώνα (αγώνα που ίσως ενόχλησε) για να ματαιωθεί η λειτουργία ενός λατομείου στα όρια του χωριού μας. Ένα δίκαιο αγώνα που ευτυχώς για το χωριό και την περιοχή είχε αίσιο τέλος.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ήθελα να επισημάνω ότι η συσπείρωση και η σύμπνοια των κατοίκων και των φορέων μιας τοπικής κοινωνίας ανεξάρτητα από κομματικές θέσεις και τοποθετήσεις μπορεί να καταστεί αποτελεσματική και καθοριστική απέναντι σε ανεπιθύμητες δραστηριότητες και δημιουργική για την πρόοδο και την ανάπτυξή της".

Τέλος, ευχαριστεί εκείνους που τη στήριξαν μέχρι σήμερα, τονίζοντας πως οι αγώνες δεν έχουν σχέση ούτε με καρέκλες, ούτε με αξιώματα.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.