Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Γιάννης Περήφανος: "Δηλώνουμε παρόντες"

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010, 14:48
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Η ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος στο δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας βρίσκει τον κ. Περήφανο Γιάννη, επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοτική Κοινωνική Συνεργασία" να συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Ψαρρό, να τονίζει το ισχυρό μήνυμα της εκλογικής παρουσίας της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και να δηλώνει πως θα είναι παρόντες, υιοθετώντας μια νέα Αυτοδιοικητική - Πολιτική κατεύθυνση έξω από κομματικές περιχαρακώσεις.

Η γραπτή δήλωση του κ. Περήφανου έχει ως εξής:

"Η εκλογική διαδικασία τελείωσε την Κυριακή το βράδυ 14 Νοεμβρίου και μαζί με αυτή οι όποιες τριβές και εντάσεις σημειώθηκαν την προεκλογική περίοδο.

Συγχαίρουμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ανέστη Ψαρρό για την εκλογική του νίκη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Υπογραμμίζουμε την ισχυρή εκλογική παρουσία της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με επικεφαλής το Στάθη Λιαγκάκη η οποία στέλνει ηχηρό πολιτικό μήνυμα, αυτονόητα τα συγχαρητήρια μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και ιδιαίτερα όσους μας εμπιστευτήκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Το υψηλό ποσοστό του συνδυασμού μας 49,03% το οποίο κερδίσαμε κάτω από τις γνωστές δύσκολες για μας συνθήκες μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Το θεσμικό ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης τον οποίο μας αναθέσατε θα τον ασκήσουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, μακριά από λαϊκισμούς και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητας.

Πέρα από τον έλεγχο και την καλόπιστη κριτική θα καταθέτουμε προτάσεις, οι οποίες ευελπιστούμε, ότι θα συνδιαμορφώνουν τις τελικές επιλογές του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα πολιτικά χαρακτηριστικά και το αξιακό πλαίσιο της κεντροαριστεράς θα είναι οι συντεταγμένες οι οποίες θα προσδιορίζουν την παρουσία μας.

Δηλώνουμε παρόντες, υιοθετώντας μια νέα Αυτοδιοικητική - Πολιτική κατεύθυνση έξω από κομματικές περιχαρακώσεις, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως η σημερινή μηχανιστική λειτουργία των κομμάτων μόνο προσωπικές εξουσίες και ατομικά οφέλη παράγει".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.