Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Απάντηση Ποθητάκη στον Δημήτρη Κατσούλη

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010, 12:23
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Την έντονη αντίδραση του κ. Ποθητάκη Αγγελου, δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αυλώνος και εκλεγμένου στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου προκάλεσαν τα όσια ανέφερε σε άρθρο του ο απερχόμενος δήμαρχος Αυλώνος κ. Κατσούλης Δημήτρης σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Ποθητάκης αναφέρει: "Η αμετροέπεια ήταν πάντα το χαρακτηριστικό του κ. Κατσούλη. Και τον ακολουθεί στη τελευταία του ανακοίνωση, στο «Σερβιτόρο» της 17/11/2010.

Η αυτοκριτική του, για την προσωπική αποδοκιμασία του στις εκλογές, γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί από τους φανφαρονισμούς ότι ο νέος Δήμος Κύμης-Αλιβερίου αποτελεί δικαίωση προσωπικής πολιτικής του επιλογής, στην οποία προσέτρεξαν όλοι, ακόμα και ο νικητής των εκλογών.

Όμως ούτε ο νέος Δήμος Κύμης-Αλιβερίου ήταν η πρώτη προσωπική επιλογή του κ. Κατσούλη, αλλά η τελευταία από τις έξι τουλάχιστον προηγούμενες προτάσεις που δημόσια με το ίδιος πάθος υποστήριξε (δέστε Σερβιτόρο της 6/4/2010) ούτε όσοι ήταν αντίθετοι στη δημιουργία του ενός Δήμου άλλαξαν απόψεις, αλλά, επειδή ζούμε σε μία δημοκρατική κοινωνία, συμμορφώθηκαν με τον νόμο, όπως ευθαρσώς διακήρυξαν δημόσια. Και οι πολίτες εμπιστεύθηκαν την εμπειρία., την ικανότητα και την σοβαρότητα του Δημήτρη Θωμά.

Τις γραμμές αυτές, οδήγησαν οι εκφράσεις του κ. Κατσούλη περί «ανοησίας στον πολιτικό σχεδιασμό στο πολιτικό χώρο που κινείται» και περί «διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού από τον εκλεγμένο Δήμαρχο Κύμης».

Ο πολιτικός πολιτισμός που εξέφρασε ο κ. Κατσούλης αναδεικνύεται στο μήνυμα που ανήρτησε στη ιστοσελίδα του και απέστειλε με e-mail, την παραμονή των εκλογών: «Έγινα αποδέκτης πολλών καταγγελιών από επαγγελματίες του Δήμου Αυλώνος ότι απειλήθηκαν βίαια από τον Θωμά και τους συνεργάτες του. Αύριο έχεις την μοναδική ευκαιρία να σκοτώσεις το φίδι του φασισμού. Εάν δεν το κάνεις θα έχεις γίνεις συνένοχος στο βιασμό της Δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας όλων μας. Καμία ψήφος στο Δήμαρχο τραμπούκο. Ψηφίζουμε δυνατά Δημοκρατία. Ψηφίζουμε Παπαναστασίου. Δημήτρης Κατσούλης, Δήμαρχος Αυλώνος».

Είμαστε περήφανοι που είμαστε αντίθετοι σε αυτό τον «πολιτισμό».

Η εμπάθεια που εκφράζει το μήνυμα αυτό δεν παραπέμπει μόνο σε ένα καταδικασμένο παλαιοκομματισμό, αλλά αποτελεί κατεξοχήν παράδειγμα ανοησίας στο πολιτικό σχεδιασμό και οδήγησε πολλούς δημοκρατικούς πολίτες να επιλέξουν την δεύτερη Κυριακή τους «Νέους Ορίζοντες»".

Σχετικό θέμα:

  • Δημήτρης Κατσούλης: "Στον πολιτικό χώρο στον οποίο μετέχω, ποτέ δεν συνάντησα τόση ανοησία, τόση ανικανότητα πολιτικού σχεδιασμού" www.servitoros.gr/news/view.php/31087/
  • Δημήτρης Κατσούλης: "Στηρίξτε Παπαναστασίου στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου" www.servitoros.gr/news/view.php/30934/
  • Κατσούλης: "Γι' αυτό πρέπει να εμπιστευθούμε τους 'Πολίτες της Αυτοδιοίκησης'" www.servitoros.gr/news/view.php/31032/


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.