Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Η Σοφία Μούτσου ευχαριστεί

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010, 12:15
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

"Στρατευμένη στο όραμα της ανάπτυξης της Εύβοιας" θα παραμείνει η απερχόμενη δήμαρχος Στυρέων κα Μούτσου Σοφία και όπως δεσμεύεται θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του Νομού. Παράλληλα, ευχαριστεί εκείνους που την τίμησαν με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές.

"Μετά την ολοκλήρωση των Περιφερειακών Εκλογών θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τους φίλους και τις φίλες Ευβοείς που με τίμησαν με την ψήφο τους και στήριξαν την προσπάθειά μου ως υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με τον συνδυασμό του Θανάση Χειμάρα.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα σε έναν προεκλογικό αγώνα μόλις λίγων ημερών σε ολόκληρη την Εύβοια να με εμπιστευθούν 1.833 άνθρωποι από τον Καφηρέα μέχρι την Λιχάδα.

Ευχαριστώ τον Θανάση Χειμάρα για την τιμητική του πρόταση να στελεχώσω το ψηφοδέλτιό του. Ιδιαίτερα ευχαριστώ επίσης τον εκλεκτό φίλο Σταμάτη Γκάβαλη και τους συνυποψήφιούς μου για τον ωραίο αγώνα που κάναμε όλοι ΜΑΖΙ επιτυγχάνοντας ένα σημαντικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι κύριος στόχος της αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι η συνεχής και ανιδιοτελής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Στα πλαίσια αυτά θα παραμείνω στρατευμένη στο όραμα της ανάπτυξης της Εύβοιας και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της.

Αλλωστε σε κάθε υγιή και προοδευτική κοινωνία όσοι μπορούν πραγματικά να προσφέρουν πρέπει και να το κάνουν".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.