Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ευχαριστήρια επιστολή για την εκλογή της Γιάννας Κορέλη-Μπουλουγούρη

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010, 11:30
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Η κα Γιάννα Κορέλη-Μπουλουγούρη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με το συνδυασμό "Δημοτική Κοινωνική Συνεργασία" με επικεφαλής τον κ. Περήφανο Γιάννη με ανοικτή επιστολή προς τους δημότες τους ευχαριστεί που την τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστεύτηκαν ως δημοτική σύμβουλο στο νέο διευρυμένο δήμο. Παράλληλα, υπόσχεται ότι θα είναι πάντα παρούσα στα τοπικά πράγματα και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του τόπου μέσα από την κατάθεση δημιουργικών προτάσεων.

Η ανοικτή επιστολή έχει ως εξής: "Με την παρούσα επιστολή-ανακοίνωση έρχομαι να εκφράσω τη συγκίνηση και τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους συγχωριανούς μου και τους γύρω συντοπίτες, που με τίμησαν με την ψήφο τους, με εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την υποψηφιότητά μου, ως Δημοτική Σύμβουλος στο νέο διευρυμένο Δήμο μας στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Παρά τη διάθεση, τη γνώση, το πνεύμα προσφοράς και συνεργασίας, που αναγνωρίσατε, ότι με διακρίνουν στον 30χρονο σχεδόν κοινωνικό μου εθελοντισμό, δεν καταφέραμε να εκπροσωπηθούμε στο νεοσύστατο και διευρυμένο πλέον Δήμο μας.

Πιστεύω, όμως, ότι αξίζει να υπάρχει συνεχές παρόν στα τοπικά μας πράγματα και ενδιαφέρον, παρέμβαση και συνεισφορά με δημιουργικές προτάσεις από τη θέση του ενεργού πολίτη και πάλιν.

Αυτά είναι η Φιλοσοφία μου, η Στάση και ο Τρόπος ζωής μου, όλα αυτά τα χρόνια, που με γνωρίζετε.

Με τη βαθειά πεποίθηση, ότι κανένας αγώνας δεν πάει ποτέ χαμένος και καμία έντιμη και ειλικρινής πρόθεση δεν σβήνει από τον κοινωνικό μας χάρτη -απλά τολμήσαμε να ελπίσουμε σε μία διαφορετικού τύπου διακυβέρνηση του Δήμου μας- Σας τιμώ και Σας ευχαριστώ... συνεχίζοντας με αγωνιστική και συμμετοχική διάθεση, γιατί η ιδιαίτερη πατρίδα μας με την τόσην ιστορία και τους τόσους θησαυρούς είναι περιθωριοποιημένη, προδομένη και ταπεινωμένη. Είναι ανάγκη και πρέπει να σηκώσουμε τον ήλιο λίγο ψηλότερα γι' αυτήν!

Αποψή μου ακράδαντη και συμπέρασμα: τα Κόμματα επιτέλους Πρέπει και Οφείλουν να αφήσουν τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες να συναντηθούν στα αυτοδιοικητικά πράγματα χωρίς πολιτικές και ιδεολογικές περιχαρακώσεις".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.