Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Επιχειρηματική αποστολή στη Λευκωσία

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010, 12:40
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Επιμελητήριο της Εύβοιας ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ),συνδιοργανώνουν την Πολυκλαδική Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ στη Λευκωσία, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2011.

Η εκδήλωση, που έχει ως θέμα:«Κύπρος: Γέφυρα Ε.Ε. - Αραβικών Χωρών», σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανοδική πορεία των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και τη λειτουργία των δύο χωρών ως δίαυλους πρόσβασης στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, την Ν.Α. Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής, καθώς και στις πέραν αυτής αραβικές αγορές.

Για το λόγο αυτό, εκτός των Κυπριακών επιχειρήσεων, θα προσκληθούν και επιχειρήσεις από το Λίβανο, τη Συρία, την Ιορδανία, το Ιράκ και την Αίγυπτο.

Οι συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων, Κυπρίων και ξένων επιχειρηματιών θα είναι προκαθορισμένες και θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου Hilton Cyprus στη Λευκωσία.

Οι τομείς που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις συγκεκριμένες αγορές είναι: Φάρμακα - Καλλυντικά - Αιθέρια έλαια, Ιατρικός και διαγνωστικός εξοπλισμός, Δομικά υλικά, Προϊόντα από ελαστικό και πλαστικές ύλες, Χημικά προϊόντα -Χρώματα, Τρόφιμα - Ποτά, Συστήματα ύδρευσης - άρδευσης,Εξοπλισμός των κλάδων τροφίμων, ποτών, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, Συστήματα ψύξης, θέρμανσης, Ενδύματα, Υποδήματα, Προϊόντα κλάδου Πληροφορικής, Καινοτόμα προϊόντα νέων επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας & υπηρεσιών, Συμβουλευτικές υπηρεσίες ένταξης επιχειρήσεων σε κοινοτικά - αναπτυξιακά προγράμματα.

Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 350 € συν 23% ΦΠΑ - και περιλαμβάνει: ανεύρεση δυνητικών συνεργατών σε Κύπρο, Λίβανο, Συρία, Ιορδανία, Ιράκ και Αίγυπτο, οργάνωση των διμερών συναντήσεων, καφέ και σνακ κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, συμμετοχή στην ενημερωτική ημερίδα και τη δεξίωση, ενημερωτικό φάκελο για την αγορά, γραμματειακή υποστήριξη. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής βαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως 30 Νοεμβρίου 2010. Καλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, για τον καλύτερο συντονισμό της αποστολής να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Εύβοιας.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.