Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο Λάκης Κουρετζής επίτιμος διδάκτωρ Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010, 15:01
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κύριος Λάκης Κουρετζής, διακεκριμένος παιδαγωγός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Κουρετζής είναι παιδαγωγικός σύμβουλος στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Χαλκίδας.

Της αναγόρευσης θα προηγηθούν:

Προσφώνηση από τον Αντιπρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή κύριο Αστέριο Αθ. Δουκουδάκη.

Παρουσίαση του έργου του τιμωμένου από τον Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, κύριο Θεόδωρο Γραμματά.

Επίσης, θα γίνει ανάγνωση των κειμένων του ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, καθηγητή κύριο Αθανάσιο Τριλιανό.

Θα ακολουθήσει περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο του Τμήματος από τον Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, καθηγητή κύριο Αθανάσιο Τριλιανό.

Ο τιμώμενος κ. Κουρετζής στη συνέχεια θα μιλήσει με θέμα: «Θεατρικό παιχνίδι η δια του θεάτρου παίδευσις».

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.