Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Νέος "Οδηγός για γονείς" από τη Vodafone

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010, 12:04
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν οι γονείς για την κινητή, τη σταθερή επικοινωνία και το Διαδίκτυο για να μπορούν να προστατεύουν τα παιδιά τους από τη νέα μάστιγα της διαταραχής του εθισμού στο διαδίκτυο, βρίσκονται σε ένα "οδηγό", που εξέδωσε η Vodafone .

Για άλλη μια φορά η Vodafone καινοτομεί με το νέο «Οδηγό για Γονείς», ο οποίος περιλαμβάνει θέματα που αφορούν στην πρόσβαση στο διαδίκτυο από κινητό τηλέφωνο και από ηλεκτρονικό υπολογιστή, στους τρόπους ελέγχου της πρόσβασης, στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, στο διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά και στον εθισμό στο διαδίκτυο και πώς μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου Οδηγού για γονείς στην Ελλάδα, το 2007, ο ανανεωμένος Οδηγός έχει στόχο να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των γονέων για ενημέρωση, σε θέματα που αφορούν στη χρήση Κινητής - Σταθερής Επικοινωνίας & Διαδικτύου από τα παιδιά τους.

Ο νέος Οδηγός έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με δύο έγκριτους φορείς, την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο και την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας. Στις 37 σελίδες του παρουσιάζει με απλά λόγια τη σχετική τεχνολογία, τις διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες και παράλληλα ειδικοί επιστήμονες δίνουν χρήσιμες συμβουλές.

O Οδηγός εντάσσεται στο πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει η Vodafone.

O Οδηγός είναι διαθέσιμος στο vodafone.gr και σε όλα τα καταστήματα Vodafone. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να λάβουν το συγκεκριμένο έντυπο στέλνοντας email στο [email protected] και οι συνδρομητές της Vodafone στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 1256.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.