Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κλιμακώνεται ο αγώνας των υποψηφίων στην Περιφέρεια

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010, 11:42
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Επαφές Περγαντά στη Λαμία

Τη Λαμία επισκέφθηκε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς όπου μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Θωμά Στάικο και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, παρακολούθησαν την δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαος.

Στη συνέχεια ο κ. Περγαντάς επισκέφθηκε Δημόσιες Υπηρεσίες καθώς και Υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε τον ΕΛΓΑ, όπου συζήτησε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τα καιρικά φαινόμενα και ζήτησε την άμεση αντιμετώπισή τους, τη ΔΕΣΕ, την Πολεοδομία, την Αγροφυλακή τη Διεύθυνση Δασών, τη Διεύθυνση Υδάτων, τη Διεύθυνση Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης.

Επίσης ένα σημαντικό ζήτημα τέθηκε στον κ. Περγαντά κατά την επίσκεψή του στο Περιφερειακό Εκπαιδευτικό Κέντρο (ΠΕΚ) που αφορά στην επιμόρφωση των αδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Πρόγραμμα περιοδειών Περγαντά

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Φθιώτιδα και τις επαφές του με φορείς και πολίτες, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί: Το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, τη Λάρυμνα, το Μαρτίνο, τη Μαλεσίνα την Αταλάντη, τις Λιβανάτες και την Αρκίτσα. Το πρόγραμμα των επαφών του υποψηφίου περιφερειάρχη θα συνεχιστεί το απόγευμα ως εξής: Στις 17:30 ο κ. Περγαντάς θα επισκεφθεί το Μώλο, στις 18:15 το Καινούργιο, στις 18:30 τον Αγιο Κωνσταντίνο και στις 19:40 τα Καμένα Βούρλα.

Εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο στη Λειβαδιά ο Νίκος Παπανδρέου

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 9 μ.μ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ανεξάρτητου Μετώπου Στερεάς Ελλάδας από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Νίκο Παπανδρέου στην πλατεία Ταμπάχνας στη Λειβαδιά. Παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση του συνδυασμού.

Στο μεταξύ συνεχίζοντας τις περιοδείες του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Παπανδρέου Νίκος επισκέφτηκε ήδη το Νομό Βοιωτίας. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της περιοδείας του διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, στο Λιδορίκι, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο - Περιήγηση στην αγορά και θα ακολουθήσει επίσκεψη σε Πεντάπολη και Μαλανδρίνο, Βουνιχώρα, επίσκεψη στο Συνεταιρισμό, Αγία Ευθυμία, Αμφισσα, όπου θα γίνει ανακοίνωση των υποψηφίων και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις στην Αμφισσα, περιήγηση στα καταστήματα της πόλης, επίσκεψη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αμφισσας, επίσκεψη στο Γηροκομείο και στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Αμφισσας.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ιτέα, όπου θα επισκεφθεί το Θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων και το Κέντρο υγείας Ιτέας. Στο Γαλαξίδι θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, θα επισκεφθεί τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Στην Ερατείνη, επίσης θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο και θα ακολουθήσει περιήγηση στην αγορά Το απόγευμα θα επισκεφθεί το Μοναστηράκι, Ευπάλιο και Μαναγούλη.

Στο Αλουμίνιο της Ελλάδας, η Δέσποινα Σπανούδη

Συνάντηση με τον Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων και μέλη της διοίκησης της επιχείρησης Αλουμίνιο της Ελλάδας στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας, είχε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου η Δέσποινα Σπανούδη, επικεφαλής του Αυτοδιοικητικού Κινήματος. Η κα Δέσποινα Σπανούδη διατύπωσε την πρόθεση του Αυτοδιοικητικού Κινήματος "να συμβάλλει για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την ελαχιστοποίηση των εργαζομένων σε εργολαβίες, τη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και να στηρίξει τα αιτήματα των εργαζομένων για βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών λειτουργίας του εργοστασίου ιδιαίτερα σε σχέση με τη διάθεση της κόκκινης λάσπης και την ατμοσφαιρική ρύπανση".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.