Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αποδυναμώνεται η διοικητική υπηρεσία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010, 11:28
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας καταγγέλλει τον Διοικητή της 5ης Υ.Π.Ε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλαδάς κ. Τομάρα Πέτρο, για την δεύτερη συνεχόμενη τρίμηνη μετακίνηση ενός οδηγού και μιας διοικητικής υπαλλήλου από το Νοσοκομείο Χαλκίδας στα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ευβοίας τη στιγμή, που στην Διοικητική Υπηρεσία υπάρχει έλλειψη προσωπικού, λόγω και της αποχώρησης των υπαλλήλων Stage.

Ο Σύλλογος ζητά από τον υπουργό Υγείας να ανακαλέσει τις μετακινήσεις και οι υπάλληλοι να επιστρέψουν στην οργανική τους θέση.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν τα εξής: "Την συγκεκριμένη περίοδο καλούνται οι εργαζόμενοι στην Διοικητική Υπηρεσία να εργασθούν υπερωριακά μέχρι το τέλος του έτους, για να ολοκληρωθεί η ρύθμιση των χρεών στο Νοσοκομείο.

Ο κ. Τομάρας αντί να κινηθεί προς την κατεύθυνση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, με την τακτική της μετακίνησης υπαλλήλων από την μια πλευρά αποδυναμώνει την Διοικητική Υπηρεσία και από την άλλη ζητά από τους εργαζόμενους να υπερβούν εαυτούς ώστε να ολοκληρωθεί η ρύθμιση χρεών που ζητά το Υπουργείο Υγείας.

Απαιτούμε ο Υπουργός Υγείας να παρέμβει, για να ανακληθούν οι μετακινήσεις και οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι να επιστρέψουν άμεσα στην οργανική τους θέση".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.