Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίδας

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010, 13:01
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2010-2011 με αρκετές καινοτομίες να υπάρχουν στη νέα κάρτα.

Στην εμπρόσθια όψη της, στο πάνω και κάτω μέρος υπάρχουν αριθμοί που αντιστοιχούν σε κάθε εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Σε κάθε ματς λοιπόν ο συγκεκριμένος αριθμός θα αφαιρείται με κοπτικό, δηλαδή στον 1ο εντός έδρας αγώνα θα αφαιρείται ο αριθμός 1 κ.ο.κ

Καινοτομία υπάρχει και στην τιμή καθώς οι απλές κάρτες θα πωλούνται προς 90€ και οι αριθμοί θα είναι τυπωμένοι σε λευκό φόντο. Παράλληλα θα εκδοθούν 72 κάρτες διαρκείας με τιμή πώλησης στα 120€ που θα αντιστοιχούν στα καθίσματα κάτω από το σκέπαστρο στο χώρο των επισήμων. Το εισιτήριο ισχύει για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου Ευβοίας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όλες οι κάρτες διαρκείας θα πωλούνται από τα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίδας, στη Λεωφόρο Χαϊνά 46. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2221088460.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.