Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Πρόσκληση Νίκου Στουπή προς τη Δέσποινα Σπανούδη

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010, 13:58
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Πρόσκληση στην επικεφαλής του "Αυτοδιοικητικού Κινήματος Στερεάς" κα Σπανούδη Δέσποινα απέστειλε ο επικεφαλής της "Ριζοσπαστικής Οικολογικής Κίνησης Στερεάς Ελλάδας-Πολίτες ενάντια στο μνημόνιο" κ. Στουπής Νίκος, για συνάντηση την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στη Λιβαδειά, στα γραφεία του κόμματος.

Προτείνει, επίσης, να υπάρχει συμμετοχή ως 8 ατόμων από κάθε πλευρά, αναφέροντας ότι θα συμμετάσχουν ο επικεφαλής υποψήφιος περιφερειάρχης, ένας εκπρόσωπος του ΣΥΝ από κάθε Νομό και εκπρόσωποι του τμήματος Περιφερειακής Πολιτικής και Τεκμηρίωσης.

Στόχος τους είναι η δημιουργία κοινού εκλογικού εγχειρήματος, πιστεύοντας, όπως υπογραμμίζεται στην επιστολή, πως "η υπόθεση της δικής μας Αριστεράς είναι πολύ πιο σημαντική από ευκαιριακούς τακτικισμούς, προσωπικές πολιτικές και ανούσιες συνδικαλιστικές «ντρίμπλες»".

Επίσης, ο κ. Στουπής κάνει γνωστό ότι "οι δυνάμεις που εκφράζονται πολιτικά από τον Συνασπισμό της Αριστεράς της Οικολογίας και των Κινημάτων, αποφάσισαν να δώσουν συντεταγμένα την μάχη στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές προωθώντας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την συμφωνημένη Πολιτική στα πλαίσια του ΣΥΡΙΖΑ, που συνίσταται κυρίως στην προβολή των θέσεων της Αριστεράς για την σημερινή πολιτική συγκυρία και που ειδικά στην χώρα μας εκφράζεται με το Αντιλαϊκό Μνημόνιο που υπέγραψε και προσπαθεί να εφαρμόσει η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την κατ' ουσία αποδοχή της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ".

Σχετικό θέμα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.