Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Απάντηση στον Σπύρου Σπύρο από τον δικηγόρο Γιάννη Τριμίτζιο

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010, 10:47
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -


Συνέχεια δίνεται στο θέμα της αντιπαράθεσης που υπάρχει μεταξύ του δημοτικού συμβούλου του δήμου Κονιστρών, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και του δημάρχου κ. Παπαναστασίου με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και απαντήσεις.

Ο δικηγόρος κ. Ιωάννης Τριμίτζιος απέστειλε ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζει, ότι ο κ. Σπύρου αποκρύπτει τα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στην ανάκληση της μήνυσης του κ. Παπαναστασίου σε βάρος του.

"Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι στα διαλαμβανόμενα στην από 15 Σεπτεμβρίου «Απάντηση του κ. Σπύρου προς τον Δήμαρχο Κονιστρών» και ήδη Υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, κ. Δημήτριο Λ. Παπαναστασίου, ο κ. Σπύρου αναφέρεται στην ανάκληση της μηνύσεως του κ. Παπαναστασίου σε βάρος του παραλείποντας να εκθέσει τα γεγονότα στην σωστή τους διάσταση και συγκεκριμένα ότι κατόπιν συνεννοήσεως των πληρεξουσίων δικηγόρων των αντιδίκων της υποθέσεως και συγκεκριμένα εμού του ιδίου και την δικηγόρο Ασημίνα Δ. Παπαναστασίου κόρης του Δημάρχου και του αξιότιμου συναδέλφου κ. Βενετή συνηγόρου της πλευράς του κ. Σπύρου κ.λ.π προβήκαμε στα πλαίσια της συμφωνίας μας για επίλυση της υποθέσεως, σε ανάκληση της σε βάρος τους εγκλήσεως για συκοφαντική δυσφήμιση, έχοντας υπόψιν μας την προφορική τους δήλωση ότι πεποίθησή τους είναι η έλλειψη οποιασδήποτε ευθύνης του Δημάρχου κ. Παπαναστασίου στην γνωστή υπόθεση με τον ΟΑΕΔ, την οποία θα συνεισέφεραν και μελλοντικά με την κατάθεση τους στο δικαστήριο".

Σχετικά θέματα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.