Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο Αθανάσιος Λεοντής κατέθεσε προσφορά για τον ξενώνα στη Στενή

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010, 14:48

-
- - -


Ο κ. Λεοντής Αθανάσιος, από την Τριάδα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας είναι ο επιχειρηματίας που κατέθεσε τη μοναδική προσφορά στη δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου σε χώρο 50 στρεμμάτων, στη θέση "Στατόρι" στη Στενή.

Μιλώντας στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" ο δήμαρχος Διρφύων κ. Μπουροδήμος Γιάννης, δήλωσε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Δημαρχιακή Επιτροπή για την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας και παράλληλα έκανε λόγο για ένα σοβαρό επιχειρηματικό ενδιαφέρον στην περιοχή, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεσμεύεται να κατασκευάσει όχι μόνο καταλύματα, αλλά γήπεδα και συνεδριακό κέντρο. Μάλιστα, υπάρχουν και οι σχετικές εγγυητικές επιστολές που αποδεικνύουν ότι στόχος τους είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες και να λειτουργήσει ο χώρος. Ο κ. Μπουροδήμος διαβεβαίωσε, ότι σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούνται προεκλογικές σκοπιμότητες.

Σχετικό θέμα:

  • Σχέδια για την ολοκλήρωση του αθλητικού ξενώνα Στενής μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας www.servitoros.gr/news/view.php/29804/

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.