Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εκδηλώσεις από το Τεχνικό Επιμελητήριο

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010, 12:24
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Το Περιφερειακό Τμήμα Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την προκατασκευή κτιρίου με μεταλλικό δικτύωμα χωρίς κόμβους με αναρτημένο μεταλλικό σκελετό των τοίχων και των δαπέδων. Η παρουσίαση θα κάνει ο αρχιτέκτονας μηχανικός κ. Ζουλάμογλου, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, στις 18:30 το απόγευμα, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στην οδό Χαϊνά και Αποστολίδου 29. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Η δεύτερη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο. Οι κ.κ. Ασημίδης και Καλαγκάτσης θα αναπτύξουν το θέμα "αμοιβές και φορολογικά στην έκδοση οικοδομικής άδειας".

Θα ακολουθήσει και τρίτη εκδήλωση την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 μ.μ, επίσης, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Πρόκειται για διάλεξη με θέμα: "Αξιοποίηση στερών παραπροϊόντων στα δομικά υλικά". Ομιλητές θα είναι ο κ. Σταθόπουλος Βασίλης, επίκουρος καθηγητής ΤΕΙ- Χαλκίδας, ο κ. Κωνσταντίνος Στουρνάρας, Δρ μεταλλειολόγος μεταλλουργός μηχανικός.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.