Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προεκλογική εκστρατεία Χειμάρα

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010, 12:00
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -


Συνεχίζει τις επαφές του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Νομάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Χειμάρας, ο οποίος τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο στην Αθήνα. Με το τέλος της συνάντησης ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος αποχαιρέτησε τον κ. Χειμάρα με θερμές ευχές για καλή δύναμη στην προσπάθειά του.

Εγκαινιάστηκε ο δρόμος σύνδεσης ΠΑΘΕ-Πορθμείο Γλύφας.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου από το Νομάρχη Φθιώτιδας κ. Αθανάσιο Χειμάρα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της οδού σύνδεσης ΠΑΘΕ-Πορθμείου Γλύφας του Δήμου Πελασγίας, προϋπολογισμού 12,3 εκατ. Ευρώ.

Ο Δήμαρχος Πελασγίας, ευχαρίστησε τον κ. Χειμάρα προσωπικά και τους υπηρεσιακούς του παράγοντες, για την ολοκλήρωση του έργου και τόνισε: «Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το Δήμο Πελασγίας, γιατί θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής και ιδιαίτερα στο Λιμάνι της Γλύφας και του Πορθμείου». Όπως σημείωσε ο κ. Δήμαρχος το έργο ξεπερνά τα όρια του Δήμου, αφού ενισχύει το εμπόριο και την συγκοινωνία ολόκληρης της Β. Εύβοιας.

Από την πλευρά του ο κ. Χειμάρας τόνισε τα ακόλουθα: «Εγκαινιάζουμε σήμερα με χαρά και ικανοποίηση το αναπτυξιακό τούτο έργο, του δρόμου σύνδεσης ΠΑΘΕ - Πορθμείο Γλύφας. Το έργο είναι εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή και το νομό, γιατί αφενός δίνει την ευκαιρία της επικοινωνίας με τη θάλασσα και το πορθμείο και αφετέρου γιατί αποφασιστικά συνεισφέρει στην ανάπτυξη του Δήμου της Πελασγίας. Ο δρόμος είναι μήκους 8.120 μέτρων και συνδέει την ΠΑΘΕ με τους οικισμούς Βαθύκοιλο και Γλύφα, προϋπολογισμού 12.300.000 ευρώ. Ιδιαίτερα όμως να τονίσω, ότι το έργο είναι σημαντικής ανάπτυξης για ολόκληρη τη Βόρεια Εύβοια, καθώς υπήρξε πάγιο αίτημα των κατοίκων της επί πολλά έτη".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.