Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δράσεις και παρεμβάσεις ενόψει της σχολικής χρονιάς από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010, 13:23
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Δράση ανέλαβε η Ένωση εργαζομένων καταναλωτών Ελλάδας σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρουν:

"Είναι χρέος όλων μας να δώσουμε χρήσιμες συμβουλές σε μαθητές και γονείς, τόσο για τις αγορές των σχολικών ειδών όσο και για τη σωστή διατροφή των παιδιών, τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται αλλά και την προσοχή που πρέπει να δίνεται στις μετακινήσεις από και προς το σχολείο.

Μάλιστα θεωρήσαμε απαραίτητο να υπενθυμίσουμε σε όλους εμάς τους γονείς, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στα παιδιά, στα οποία όλοι στηριζόμαστε, για να φτιάξουμε μια καλύτερη αυριανή κοινωνία.

Το Εργατικό Κέντρο σε συνεργασία με την Ένωση εργαζομένων καταναλωτών Ελλάδας, όρισε τριμελή αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Στέφανο Μπασινά την Γενική Γραμματέα Μαρία Σμυρναίου και τον Ταμία Θανάση Δεμερούτη, όπου και διένειμαν έντυπο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο μετά τον αγιασμό στους γονείς των μαθητών, με ερωτηματολόγιο για τις Καταναλωτικές συνήθειες των παιδιών, σύμφωνα με τις απόψεις των γονέων.

Το ερωτηματολόγιο, αφού συμπληρωθεί θα επιστραφεί στο σχολείο και με συνεργασία του Διευθυντή του σχολείου κ. Αναγνωστάκη, θα σταλεί στην Ένωση και εφόσον ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των στοιχείων, θα παρουσιασθεί στους αρμόδιους φορείς και οργανισμούς και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ένωσης στη διεύθυνση www.eeke.gr".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.