Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Στον αγιασμό του Γυμνασίου και Λυκείου Αυλωναρίου ο Δημήτρης Κατσούλης

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010, 15:17
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Ο Δήμαρχος Αυλώνος Δημήτρης Κατσούλης παρέστη στον αγιασμό για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Αυλωναρίου και ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν καλή πρόοδο και να πετύχουν τους μαθητικούς στόχους.

Μίλησε για τις προσπάθειες που κατέβαλε ως επικεφαλής του Δήμου Αυλώνος την οκταετία 2003-2010 για την βελτίωση των σχολικών υποδομών αλλά και την διαρκή συντήρησή τους.

Η έλλειψη των απαραίτητων πόρων ήταν διαρκώς ένα εμπόδιο. Επίσης επεσήμανε την καλή συνεργασία που υπήρχε με την εκπαιδευτική κοινότητα και εξέφρασε την υπερηφάνεια του γιατί τα Σχολεία του Δήμου Αυλώνος, τόσο το Γυμνάσιο όσο και το Λύκειο, είναι μεταξύ των καλυτέρων σχολείων της Εύβοιας και όχι μόνο. Ευχήθηκε στους καθηγητές και στους μαθητές να κρατήσουν τα Σχολεία στο υψηλό επίπεδο που έχουν κατακτήσει.

Στο Λύκειο Αυλωναρίου υπογράμμισε ότι η θέση και η κατάσταση του σχολικού συγκροτήματος το καθιστά επίκεντρο στην σχολική στέγη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου, αυτό σημαίνει ότι το Λύκειο Αυλωναρίου έχει την προοπτική να γίνει το μεγάλο σχολικό κέντρο της περιοχής.

Τέλος, και στα δύο σχολεία, επεσήμανε ότι η αισιοδοξία πρέπει να είναι το εφόδιο των νέων, με αυτή μπορούν να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες της ζωής, η δύναμη της νιότης και η αναζήτηση της γνώσης είναι τα άλλα εφόδια που πρέπει πάντοτε να επιδιώκουν.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.